• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer 10 Deurwaarder

Kleine deurwaarder stempel voor afschrift:

Afdrukformaat: 27 x 10mm

17,72 Excl. btw
21,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Verhoog Uw Professionaliteit met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel

Ontdek de top van efficiëntie en milieubewustzijn met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel. Deze zelfinktende stempel, speciaal ontworpen voor deurwaarders, heeft een stevig kunststof frame en een ingebouwd inktkussen voor een naadloze en consistente stempelervaring.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel is een onmisbaar hulpmiddel, voorzien van de essentiële inscriptie "voor afschrift:" met een aanpasbare regel voor uw naam, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Bereik keer op keer onberispelijke, vlijmscherpe afdrukken, wat zorgt voor maximale precisie in uw werk. U kunt erop vertrouwen dat uw gestempelde documenten er verzorgd en scherp uitzien.

In een tijd waarin milieubewustzijn meer dan ooit telt, is de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel trots CO2-neutraal. U kunt uw verantwoordelijkheden uitvoeren met de wetenschap dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Voor extra gemak en duurzaamheid is het inktkussen van deze stempel eenvoudig vervangbaar, wat de levensduur van uw stempel verlengt en afval vermindert.

Pas uw stempelwerk aan uw specifieke behoeften aan door te kiezen uit een verscheidenheid aan beschikbare inktkleuren, waardoor u de flexibiliteit heeft om zich aan te passen aan elke situatie.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel stelt u in staat om professioneel, efficiënt en duurzaam te werken. Vertrouw op de betrouwbaarheid van dit uitstekende hulpmiddel en til uw stempelwerk naar nieuwe hoogten terwijl u milieubewuste keuzes maakt. Omarm de toekomst van deurwaardersstempels met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel van vandaag.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\