• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
P700/S8 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S8

P700/S8 handstempel met eigen tekstontwerp en datum. Schaf ook een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,01 Excl. btw
78,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Flexibele Colop P700/S8 Datumstempel - Personaliseer en Stempel!

 

Product Info: De Colop P700/S8 is een veelzijdige niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat voor eigen tekst en/of een logo. Deze stempels worden vaak gebruikt in de administratie en boekhouding, maar zijn ook zeer geschikt voor kantoorgebruik. Met een maximaal afdrukformaat van 90x55mm en de datum onder het midden, maakt de Colop P700/S8 scherpe afdrukken.

 

Kenmerken:

 • Personaliseer uw stempel online: Ontwerp eenvoudig uw eigen stempel met onze online tool. U kunt tekst en/of een logo rondom de datum plaatsen volgens uw wensen.
 • Gebruik met stempelkussen: Bestel een los stempelkussen dat past bij uw stempelmodel. Voor grotere stempels heeft u een groter stempelkussen nodig. Wij adviseren u graag hierover.
 • Geschikt voor standaard papier: Voor stempelen op standaard papier, raden wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan.
 • Eenvoudig instelbare datum: De datuminstelling verloopt soepel en sterk dankzij de handige radertjes.
 • Compact en stabiel: Ondanks hun veelzijdigheid zijn de Colop P700/S8 stempels compact en stabiel op uw bureau.

 

Toepassingen:

 • Datum en tekst/logo in één afdruk: Met de Colop P700/S8 kunt u in één beweging zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. De tekst kan variëren, zoals 'geldig tot' of 'betaald op', maar ook uw eigen bedrijfsgegevens.
 • Gemakkelijk instellen van de datum: De radertjes voor de datum lopen soepel en sterk, waardoor het instellen van de gewenste datum zeer eenvoudig is.
 • Personaliseer uw stempel: Maak gebruik van onze online tool om uw stempel volledig te personaliseren. Onze templates helpen u stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat te ontwerpen. U kunt direct online het resultaat bekijken en zelfs een drukproef printen ter controle. Heeft u al een eigen ontwerp? Dan kunt u dit gemakkelijk uploaden in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI. Onze vakkundige stempelmakers zorgen voor een zorgvuldige productie van uw stempel.
 • Bestel gemakkelijk en snel: Het bestellen van uw Colop P700/S8 datumstempel duurt slechts enkele minuten. Kies het gewenste model, ontwerp uw stempel online naar eigen voorkeur en stuur uw bestelling direct naar ons door. Bij vragen over onze stempels of uw bestelling, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen.

 

Met de Colop P700/S8 datumstempel met tekstplaat kunt u flexibel uw stempel personaliseren en efficiënt afdrukken maken voor uw administratie, boekhouding of kantoorbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\