• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
P700/S5 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S5

P700/S5 handstempel met datum en eigen ontwerp. Schaf hierbij een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 54 x 35mm

45,61 Excl. btw
55,19 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak indruk met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinfo: De Colop P700/S5 is een hoogwaardige datumstempel zonder inkt, uitgerust met een veelzijdige tekstplaat voor persoonlijke tekst en logo's. Deze stempel is ideaal voor gebruik in administratie en boekhouding en levert scherpe en duidelijke afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 54x35mm is hij perfect geschikt voor kantoorgebruik.

 

Kenmerken:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
 • Personaliseer uw ontwerp online rondom de datum
 • Gebruik met een apart te bestellen stempelkussen; grotere modellen vereisen een groter kussen
 • Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan
 • Eenvoudig instellen van de datum dankzij vlot lopende en stevige radertjes
 • Compact ontwerp voor stabiele plaatsing op uw bureau

 

Personalisatie: Geef uw stempel een unieke uitstraling en laat hem opvallen met onze handige online creator. Ontwerp stap voor stap uw datumstempel met tekstplaat met behulp van onze templates. Bekijk direct het resultaat van uw ontwerp en print een drukproef ter controle. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Upload het gemakkelijk in onze online creator en onze deskundige stempelmakers gaan aan de slag om uw stempel te produceren.

 

Eenvoudig bestellen: Bestellen is snel en simpel. Kies uw gewenste stempel, personaliseer deze naar wens en stuur uw bestelling naar ons door. Twijfelt u over welk kussen geschikt is voor uw stempel? Ons team staat klaar om u professioneel advies te geven via chat, e-mail of telefoon.

 

Met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat maakt u gegarandeerd indruk met professionele afdrukken die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Gebruik de veelzijdigheid van de tekstplaat om niet alleen de datum, maar ook bijbehorende tekst en logo's in één handeling te stempelen. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde datumstempel en optimaliseer uw administratieve processen!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\