• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
P700/S3 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S3

P700/S3 hand/datumstempel met eigen tekst. Schaf hierbij een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 75 x 35mm

49,34 Excl. btw
59,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Optimaliseer uw administratie met de Colop P700/S3 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinformatie:

De Colop P700/S3 is een hoogwaardige datumstempel met de mogelijkheid om eigen tekst en/of een logo toe te voegen. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen voor gebruik in administratieve en boekhoudkundige taken en levert scherpe en nauwkeurige afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 75x35mm is de Colop P700/S3 ideaal voor gebruik op kantoor.

 

Belangrijkste eigenschappen:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
 • Personaliseer uw ontwerp eenvoudig online rondom de datum
 • Vereist een apart te bestellen stempelkussen
 • Grotere modellen vereisen een groter stempelkussen (raadpleeg onze experts voor advies)
 • Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan
 • Datum is makkelijk in te stellen met soepel lopende en duurzame radertjes
 • Compact ontwerp voor stabiliteit op uw bureau, zodat u snel kunt stempelen

 

Stempel op maat:

Met de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat kunt u in één handeling zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. U heeft volledige vrijheid om uw tekstplaat naar wens te ontwerpen, waardoor uw stempel een persoonlijke touch krijgt. Naast de standaard opties zoals 'geldig tot' of 'betaald op', kunt u ook kiezen voor uw eigen bedrijfsgegevens. Onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool begeleidt u stap voor stap bij het maken van uw stempel met tekstplaat. Bekijk direct het resultaat en druk zelfs een proefdruk af ter controle. Heeft u al een ontwerp in een van de volgende formaten: PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden in onze online creator. Onze deskundige stempelmakers gaan vervolgens aan de slag om uw unieke stempel te produceren.

 

Eenvoudig bestellen:

Het bestellen van uw Colop P700/S3 datumstempel is snel en gemakkelijk. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze eenvoudig online volgens uw voorkeuren en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of hulp nodig bij uw bestelling? Ons team staat voor u klaar via chat, e-mail of telefoon. Wij bieden professioneel advies en helpen u graag verder.

 

Ontdek het gemak en de efficiëntie van de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat en optimaliseer uw administratie met een gepersonaliseerde stempel voor al uw documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\