• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
P700/S2 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S2

Colop P700/S2. Datumstempel met ruimte voor tekst/logo.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,01 Excl. btw
78,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop P700/S2 - Niet-zelfinktende Datumstempel met Tekstplaat voor een Georganiseerde Administratie

 

Product Info: De Colop P700/S2 is een praktische datumstempel met een ingebouwde tekstplaat, speciaal ontworpen voor het efficiënt beheren van administratieve taken. Deze stempel biedt een scherpe afdruk en is ideaal voor gebruik op kantoor. Met een maximaal afdrukformaat van 90x55 mm heeft u voldoende ruimte voor uw eigen ontwerp, inclusief tekst en logo.

 

Belangrijkste Kenmerken:

 • Datumstempel zonder automatische inktvoorziening, geschikt voor eigen tekst en/of logo.
 • Creëer een persoonlijk ontwerp door de datum volledig naar wens online vorm te geven.
 • Gebruik in combinatie met een los stempelkussen dat apart besteld kan worden. Voor grotere stempelmodellen heeft u mogelijk een groter kussen nodig. Bij twijfel adviseren wij u graag.
 • Voor standaard papier raden we het gebruik van het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. U vindt deze in het "stempelkussens"-menu.
 • Het instellen van de datum is eenvoudig dankzij soepel lopende en duurzame radertjes.
 • Compacte stempels die stevig op uw bureau staan, zodat ze altijd binnen handbereik zijn.

 

Creatief Ontwerpen met Onze Online Creator: Wij geloven dat een gepersonaliseerde stempel opvalt en daarom bieden wij een online creator aan waarmee u stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat kunt ontwerpen. Onze verschillende templates helpen u op weg, maar u heeft alle vrijheid om uw ontwerp naar eigen smaak aan te passen. Het resultaat van uw ontwerp ziet u direct online, en voor controle kunt u zelfs een drukproef afdrukken. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden en laten produceren door onze ervaren stempelmakers.

 

Eenvoudig Bestellen en Professionele Ondersteuning: Uw stempels bestellen is een kwestie van enkele minuten. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze naar eigen smaak en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of hulp nodig bij het bestellen? Ons toegewijde team staat voor u klaar via chat, mail of telefoon en biedt graag professioneel advies.

 

Ontdek nu de mogelijkheden van personalisatie en maak uw administratie nog efficiënter en professioneler met de Colop P700/S2 datumstempel met tekstplaat. Bestel vandaag nog uw eigen stempel en ervaar het gemak van georganiseerd werken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\