• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop P700/S1 datumstempel

Colop P700/S1

Colop P 700/S1. Stempel met tekstplaat t/m 18 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 100 x 100mm

121,28 Excl. btw
146,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Creëer Unieke Afdrukken met de Colop P700/S1 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinfo tekst: 

Met de Colop P700/S1 datumstempel met tekstplaat krijgt u de mogelijkheid om gepersonaliseerde afdrukken te maken die perfect passen bij uw administratieve en boekhoudkundige behoeften. Deze niet-zelfinktende stempel biedt een indrukwekkend scherpe afdruk en is ideaal voor gebruik op kantoor. De stempel heeft een maximaal afdrukformaat van 100x100mm, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen.

 

Belangrijkste kenmerken:

 1. Personalisatie mogelijk: Met onze gebruiksvriendelijke online tool kunt u de stempel volledig naar uw wensen vormgeven. Voeg tekst, logo of andere elementen toe rondom de datum voor een unieke uitstraling.
 2. Apart stempelkussen vereist: Om de Colop P700/S1 te gebruiken, heeft u een stempelkussen nodig, dat afzonderlijk verkrijgbaar is. Ons team helpt u graag bij het kiezen van het juiste stempelkussen, afgestemd op uw stempelmodel en voorkeuren.
 3. Eenvoudige datuminstelling: De datum instellen is een fluitje van een cent dankzij de soepele en robuuste draaischijven. Pas de datum gemakkelijk aan voor elke gewenste afdruk.
 4. Compact en stabiel ontwerp: De Colop P700/S1 datumstempels met tekstplaat zijn compact en staan stevig op uw bureau, zodat ze altijd binnen handbereik zijn.
 5. Ontwerp op maat: Gebruik onze online creator om stap voor stap uw unieke datumstempel met tekstplaat te ontwerpen. Bekijk direct het resultaat en druk een proefexemplaar af ter controle. Als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u dit eenvoudig uploaden in verschillende formaten.
 6. Eenvoudig bestelproces: Het bestellen van uw gepersonaliseerde stempel is snel en moeiteloos. Kies het gewenste stempelmodel, ontwerp uw stempel en plaats uw bestelling.
 7. Professionele ondersteuning: Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. Neem contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

 

Maak indruk met uw gepersonaliseerde afdrukken en geef uw administratie en boekhouding een persoonlijke touch met de veelzijdige Colop P700/S1 datumstempel met tekstplaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\