• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop P700/16 hand stempel met datum

Colop P700/16

Colop P 700/16. Stempel met tekstplaat t/m 6 regels met eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

46,99 Excl. btw
56,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Veelzijdige Colop P700/16 Datumstempel met Tekstplaat voor Efficiënte Administratie

 

Product info tekst: 

Ontdek de multifunctionele Colop P700/16 datumstempel met tekstplaat, perfect geschikt voor het vereenvoudigen van uw administratieve taken. Deze hoogwaardige stempel biedt niet alleen een duidelijke datumafdruk, maar stelt u ook in staat om uw eigen tekst en/of logo in één moeiteloze handeling toe te voegen. Ideaal voor gebruik in kantoren, boekhoudkundige afdelingen en waar nauwkeurige datumvermeldingen essentieel zijn.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Afdrukformaat: Maximaal 60x40mm.
 • Gebruiksgemak: Personaliseer uw stempelontwerp eenvoudig online, rondom de datum.
 • Stempelkussen: Een apart stempelkussen is nodig, afhankelijk van het stempelmodel. Ons deskundig team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.
 • Geschikte stempelkussens: Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. Vind meer informatie in het "stempelkussens" menu.
 • Maak het persoonlijk: Voeg uw eigen tekst en/of logo toe via onze gebruiksvriendelijke online creator.
 • Handige datuminstelling: De datum is moeiteloos in te stellen met de soepel bewegende en duurzame radertjes.
 • Compact en stabiel: Ondanks de vele functies blijven de stempels compact en staan ze stevig op uw bureau voor snelle toegang.

 

Hoe het werkt:

 1. Personaliseer uw stempel: Creëer een uniek ontwerp met onze intuïtieve online creator. Volg eenvoudig de stappen in de template en bekijk direct het resultaat. Print een drukproef ter controle. Heeft u al een eigen ontwerp? Upload dit dan moeiteloos in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat.
 2. Snelle bestelling: Selecteer uw gewenste stempel, ontwerp naar wens en plaats uw bestelling binnen enkele minuten.
 3. Professionele ondersteuning: Bij vragen of behoefte aan deskundig advies, staan we voor u klaar via chat, mail of telefoon.

 

De Colop P700/16 datumstempel met tekstplaat is een onmisbaar hulpmiddel om uw administratieve processen te optimaliseren en documenten een professionele, gepersonaliseerde uitstraling te geven. Bestel nu uw eigen Colop P700/16 stempel en ervaar het gemak en de kwaliteit voor al uw kantoorgebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\