• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Mini Printer S120/13 nummer stempel

Colop Mini Printer S120/13

Colop Printer S 120/13. Speciale nummer stempel met 13 posities en 4 mm hoogte.

16,72 Excl. btw
20,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Mini Printer S120/13 met 13 door draaibare cijfers. 

Ontdek de perfecte stempeloplossing voor al uw nummerbehoeften - de Colop Printer S226/P! Deze geavanceerde zelfinktende stempel biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid en betrouwbaarheid, waardoor stempelen een moeiteloze en plezierige ervaring wordt.

De Colop Printer S226/P is een ware innovatie met zijn 13 doordraaibare cijfers op een handige cijferband. Hiermee kunt u eenvoudig unieke nummercombinaties creëren voor elke gelegenheid, of het nu gaat om datumstempels, ordernummers of andere numerieke informatie. Deze stempelautomaat is ontworpen voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik en zal u nooit in de steek laten.

Wat deze stempel echt onderscheidt, is het ingebouwde inktkussen, waardoor het gedoe van handmatig ininkten tot het verleden behoort. Dit duurzame inktkussen levert duizenden scherpe afdrukken voordat vervanging nodig is, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart. Bovendien kunt u kiezen uit een scala aan kleuren om uw stempelafdrukken aan te passen aan uw persoonlijke stijl en branding.

Vergelijkbaar met de gerespecteerde Trodat Printy, staat de Colop Printer S226/P bekend om zijn uitmuntende prestaties en duurzaamheid. Ongeacht hoe intensief u deze stempel gebruikt, u kunt altijd rekenen op scherpe, heldere en consistente afdrukken die indruk maken.

De soepele werking van deze stempel zorgt ervoor dat u efficiënt kunt stempelen en tijd kunt besparen bij het maken van herhaalde afdrukken. Het is de ideale metgezel voor een georganiseerd en gestroomlijnd werkproces.

Waar wacht u nog op? Ervaar het gemak en de kwaliteit van de Colop Printer S226/P zelfinktende stempel door vandaag nog uw bestelling te plaatsen. Met een simpele klik op de bestelknop opent u een wereld van hoogwaardige stempeloplossingen die uw leven gemakkelijker maken. Ontdek nu de kracht van de Colop Printer S226/P!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\