• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Tekstvakje links van de datum is max. 23x8 mm.

Afdrukformaat: 25 x 10mm

21,96 Excl. btw
26,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Zelfinktende Stempel - Colop Mini Printer S 120/PD voor Autobedrijven

Ontdek de veelzijdige Colop Mini Printer S 120/PD, een onmisbaar hulpmiddel voor autobedrijven om hun garage werkplaats te optimaliseren. Deze zelfinktende stempel biedt talrijke opties om een persoonlijke draai te geven aan uw stempels met een unieke datum en tekstplaat. De intuïtieve stempelautomaat en het ingebouwde inktkussen zorgen voor een vlekkeloze stempelervaring, waarbij u moeiteloos 4.000 tot 7.000 afdrukken kunt maken voordat bijvullen nodig is.

 

Duurzaam en Efficiënt: De Colop Mini Printer S 120/PD is voorzien van een duurzaam ingebouwd inktkussentje dat een groot aantal afdrukken aankan voordat vervanging nodig is, zodat u ongestoord kunt blijven stempelen zonder regelmatig onderhoud.

Op Maat Gemaakt Ontwerp: Personaliseer eenvoudig uw stempels met een unieke datum en tekstplaat, perfect afgestemd op de behoeften van uw garage werkplaats voor een professionele uitstraling.

Gebruiksgemak: Dankzij de gebruiksvriendelijke stempelautomaat is het zetten van stempels een fluitje van een cent, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart.

Langdurige Afdrukken: Geniet van hoogwaardige afdrukken met het inktkussen dat tot duizenden afdrukken kan leveren voordat bijvullen vereist is.

Kleurvariatie: Kies uit diverse kleuren voor uw afdrukken, zodat u de stempel kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren.

Inclusief Tekst/Logo-Opdruk: De Colop Mini Printer S 120/PD wordt geleverd met inbegrepen tekst/logo-opdruk, zonder extra kosten voor het personaliseren van uw stempel met bedrijfsgegevens.

Eenvoudig Ontwerpen en Bestellen: Maak op een gebruiksvriendelijke manier uw eigen Garage werkplaats stempel met behulp van de handige ontwerptool hieronder. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen bestand te uploaden, waardoor u nog meer vrijheid heeft.

De Colop Mini Printer S 120/PD is een onmisbaar hulpmiddel voor autobedrijven, dat een betrouwbare, op maat gemaakte en efficiënte garagestempel biedt, waarmee u uw werkplaats moeiteloos kunt beheren en een verfijnde uitstraling kunt geven.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\