• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Green Line

Milieuvriendelijke stempels

Wij nemen onze verantwoordelijkheid. U ook? De Colop Green Line stempels zijn gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal. De stempel bestaat uit minimaal 65 à 80% uit gerecycelde kunststoffen. De CO2 uitstoot is flink verlaagd maar wat er nog aan CO2 uitstoot plaatsvindt wordt gecompenseerd door investeringen in klimaat beschermende projecten gebaseerd op het "cradle to gate" systeem. De houten handgrepen van de wat grotere Classic Line zijn FSC gecertificeerd.

Een andere benaming van deze milieuvriendelijke stempels is duurzame stempels. Qua productie is de Colop Green Line duurder om te maken. Maar zoals we al schreven nemen wij onze verantwoordelijkheid en zijn de prijzen voor de Colop Green Line niet hoger dan de standaard stempels (die overigens ook CO2 neutraal zijn).

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

colop green line

Duurzame stempels

Hieronder volgt een uitleg over de Colop Green Line m.b.t. de duurzaamheid. Het spreekt voor zich dat de Colop Green Line kwalitatief niet onder doet voor de standaard Colop stempels. Op al deze stempels kunnen wij uw tekst en/of logo plaatsen. De stempels gaan ca 4.000 a 7.000 afdrukken mee en daarna kunt u het inktkussentje zelf gemakkelijk vervangen voor een nieuw reservekussentje. Ook het tekstplaatje kunt u laten vernieuwen voor een ander. Als dat niet duurzaam is!

 

Stempels CO2 neutraal

"Green" stempels zijn CO2-neutraal niet te vermijden uitstoot wordt gecompenseerd door middel van investeringen in klimaatbescherming projecten.

 

fsc-keurmerk

Houten handgrepen FSC gecertificeerd

De handgrepen van de Classic Green-Line serie zijn FSC-gecertificeerd (Forest Stewardship  Council). Dat is dus lekker milieubewust stempelen met de stempels van Trodat.

iso-14001

 Stempels voldoen aan de ISO 14001 norm

 De Green Line werd ge-audit volgens de ISO 14001 norm. 

  

eco-label

Stempels met ECO-label

Het Oostenrijkse Eco-label wordt toegekend door de Republiek Oostenrijk, vertegenwoordigd door het Federale Ministerie van Milieu.

U ziet dat wij er alles aan doen een zo duurzaam mogelijke stempel aan u te presenteren. Wij hopen dat u dan ook kiest voor de Colop Green Line!

\