• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop eXpert Line R3040

Colop eXpert R3040

Colop eXpert R3040 met max. 7 regels eigen tekst/logo. Metalen en zeer soliColop eXpert Line R 3040 stempel t/m 7 regels met eigen tekst en/of logo. Dit is een metalen stempel en dus zeer sterk. (Top-Merk)e uitvoering.

Afdrukformaat: Ø40mm

75,40 Excl. btw
91,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Creëer unieke stempelafdrukken met de veelzijdige Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel!

De Colop eXpert R3040 is een krachtige en multifunctionele zelfinktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met dit geavanceerde stempelapparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdrukken online ontwerpen en afdrukken met een maximale diameter van 40 mm. Of het nu om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere essentiële informatie gaat, de Colop eXpert R3040 biedt de perfecte oplossing.

 

Kenmerken:

 • Eenvoudig online uw eigen stempel ontwerpen en afdrukken
 • Maximale stempelafdrukformaat: 40 mm diameter
 • Personaliseerbare ruimte voor tekst en/of logo
 • Upload uw eigen ontwerp indien gewenst
 • Stevige constructie met een metalen behuizing (minimaal 80% staal) voor intensief gebruik
 • Ingebouwd inktkussentje gaat ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken mee
 • Gemakkelijk verwisselbaar inktkussentje voor langdurig gebruik
 • Mogelijkheid om het stempelplaatje te vervangen voor een nieuwe tekst/logo

 

Beschrijving:

Met de Colop eXpert R3040 heeft u de vrijheid om unieke stempelafdrukken te maken voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om uw bedrijf, persoonlijke berichten of belangrijke informatie, dit veelzijdige stempelapparaat biedt de ideale oplossing.

De robuuste metalen behuizing van de stempel zorgt ervoor dat deze bestand is tegen intensief gebruik, waardoor het perfect is voor dagelijkse stempelwerkzaamheden.

Met het handige online ontwerpsysteem kunt u uw eigen stempel gemakkelijk vormgeven. Ook is er de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden, voor een persoonlijk tintje aan uw stempelafdrukken.

Het inktkussentje in het stempelapparaat gaat lang mee, waardoor u duizenden afdrukken kunt maken voordat het inktkussentje moet worden vervangen. Gelukkig is het verwisselen van het inktkussentje een eenvoudige taak.

Daarnaast biedt de Colop eXpert R3040 de optie om het stempelplaatje te vervangen, zodat u indien gewenst een nieuw tekst- of logodesign kunt gebruiken.

Verbeter de efficiëntie van uw stempelwerkzaamheden en geef ze een professionele uitstraling met de veelzijdige Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\