• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop eXpert 3360 stempel met datum

Colop eXpert 3660

Colop eXpert Line 3660 datum stempel t/m 6 regels met tekst en/of logo. Dit is een metalen datum stempel en dus zeer sterk. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 58 x 37mm

99,43 Excl. btw
120,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel!

De Colop eXpert 3660 is een krachtige en multifunctionele zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels. Met dit stempelapparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdruk online ontwerpen en afdrukken met een afmeting van maximaal 58x37mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3660 biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Robuuste en veelzijdige zelfinktende stempel
 • Eenvoudig ontwerpen van uw eigen stempelafdruk via online tool
 • Afdrukformaat: maximaal 58x37mm
 • Sterke metalen behuizing (minimaal 80% staal) voor intensief gebruik
 • Stabiele afdruk met de datum in het midden van de tekstplaat
 • Personaliseerbaar met uw eigen tekst en/of logo
 • Gemakkelijk vervangbaar inktkussentje voor 4.000 tot 7.000 afdrukken
 • Optionele vervanging van stempelplaatje voor nieuwe tekst/logo

 

De Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel biedt veelzijdigheid en kracht in één. Deze zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels, stelt u in staat om moeiteloos uw eigen stempelafdruk te ontwerpen en online te bestellen met een maximale grootte van 58x37mm. Of het nu gaat om het stempelen van bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke informatie, deze stempel biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

Met een stevige metalen behuizing, grotendeels gemaakt van staal, is de Colop eXpert 3660 ontworpen voor intensief gebruik en langdurige prestaties. De stabiele afdruk met de datum in het midden van de tekstplaat zorgt voor een professionele uitstraling van uw stempelafdrukken. Bovendien kunt u de stempel personaliseren met uw eigen tekst en/of logo, waardoor uw stempelafdrukken een unieke en herkenbare uitstraling krijgen.

Het ingebouwde inktkussentje van de Colop eXpert 3660 gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor u langdurig en zorgeloos kunt stempelen. Daarnaast biedt de stempel de mogelijkheid om het stempelplaatje gemakkelijk te vervangen voor een nieuwe tekst of logo, waardoor u altijd de flexibiliteit behoudt om uw stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die professionele documenten moet stempelen, een kantoorbeheerder die dagelijks veel post moet verwerken, of een creatieve ziel die persoonlijke berichten wil stempelen, de Colop eXpert 3660 is de ideale stempeloplossing voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Laat uw stempelafdrukken opvallen met de Colop eXpert 3660!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\