• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
EOS 20 stempel

Colop EOS 20

EOS 20 stempel t/m 4 regels. Geschikt voor ongeveer 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

36,94 Excl. btw
44,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Krachtige EOS 20 Stempel: Voor Scherpe Afdrukken en Kantoorfunctionaliteit!"

Productomschrijving: De EOS 20 stempel van Colop is een hoogwaardige, zelfinktende stempel die uw professionele afdrukbehoeften vervult met scherpe, heldere resultaten. Ontworpen voor kantoorgebruik, biedt deze stempel maatwerk voor uw tekst, logo of andere afbeeldingen, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen. Met innovatieve functies en duurzame materialen, is de EOS 20 stempel de ideale keuze voor efficiënt en betrouwbaar stempelen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Zelfinktend: De EOS 20 stempel is voorzien van een speciale foamlaag met inkt, waardoor een afzonderlijk inktkussentje overbodig is. Hierdoor is het stempelen snel en gemakkelijk, zonder geknoei.
  • Langdurige prestaties: Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 20.000 afdrukken gaat de EOS 20 stempel lang mee voordat u de speciale EOS inkt moet bijvullen.
  • Navulbare inkt: Wanneer de inkt na duizenden afdrukken op is, kunt u de EOS 20 stempel eenvoudig bijvullen met de speciaal ontworpen EOS inkt, verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
  • Hoge afdrukkwaliteit: De geavanceerde technologie van de EOS stempels zorgt voor scherpe en heldere afdrukken, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling van uw documenten.
  • Geschikt voor kantooromgevingen: De EOS 20 stempel is speciaal ontworpen voor kantoorgebruik, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor dagelijkse administratieve taken en papierwerk.

 

Belangrijke aandachtspunten:

Gebruik uitsluitend de speciale EOS inkt en vermijd andere inktsoorten om optimale resultaten te garanderen en de levensduur van uw stempel te verlengen.

De EOS inkt is niet alleen geschikt voor standaard papier, maar kan vaak ook op glad MC-papier worden gebruikt, waardoor het ideaal is voor diverse oppervlakken.

De EOS 20 stempel heeft een afdrukformaat van 38x14 mm, perfect voor verschillende stempeltoepassingen.

Het afdekkapje aan de onderzijde van de stempel dient ter bescherming en om stof buiten te houden. Sluit de stempel altijd af met het afdekkapje wanneer deze niet in gebruik is.

Met de EOS 20 stempel heeft u een veelzijdige tool in handen om uw documenten te personaliseren en uw werkzaamheden efficiënter te maken. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontvang uw op maat gemaakte stempel binnen 1 à 2 dagen! Voor meer persoonlijke stempelopties, inclusief handtekeningstempels en andere afbeeldingen, kunt u gebruikmaken van onze handige creator-tool.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\