• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2660 Green Line datumstempel | Bedrijfsstempels.nl

Colop Classic 2660GL

Colop 2660 GL milieuvriendelijke stempel t/m 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

83,04 Excl. btw
100,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Classic 2660 Green Line - Stempelen met Respect voor het Milieu

De Colop Classic 2660 Green Line is een hoogwaardige datumstempel met een draaibare datumfunctie en de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst toe te voegen. Met deze stempel kunt u moeiteloos belangrijke berichten, notities of andere aanduidingen voorzien van een duidelijke en professionele afdruk. De afdrukhoogte van 4mm zorgt ervoor dat uw teksten en datums goed leesbaar zijn. Het maximale afdrukformaat van 58x37mm biedt voldoende ruimte om uw boodschap over te brengen.

 

Voordelen:

Milieubewuste Keuze: De Colop Classic 2660 Green Line is een zelfinktende stempel en maakt deel uit van de Green Line-collectie, waarbij ongeveer 80% van het materiaal bestaat uit gerecycled kunststof. Zo draagt u bij aan een duurzame toekomst zonder in te leveren op prestaties.

Duurzaam en Degelijk: De stempel is vervaardigd van hoogwaardige materialen, inclusief een stevig metalen montuur, waardoor hij bestand is tegen veelvuldig gebruik. De Colop Classic 2660 Green Line staat bekend om zijn degelijkheid en duurzaamheid, zodat u keer op keer scherpe en heldere afdrukken kunt maken.

Gemakkelijk te Vervangen: Het ingebouwde stempelkussen is eenvoudig door uzelf te vervangen wanneer het bijna leeg is. Zo kunt u snel weer verder met stempelen zonder oponthoud.

Flexibel en Aanpasbaar: Indien uw boodschap verandert en u een nieuwe tekst op de stempel wilt, is dat probleemloos mogelijk. U kunt simpelweg een nieuw stempelplaatje bestellen en deze in de Colop Classic 2660 Green Line plaatsen.

Langdurig Gebruik: Het ingebouwde stempelkussen gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder zorgen over de inktvoorraad.

Met de Colop Classic 2660 Green Line maakt u een bewuste keuze voor milieuvriendelijk stempelen met respect voor het milieu. Deze hoogwaardige datumstempel biedt u de mogelijkheid om professionele afdrukken te maken en is ideaal voor al uw stempelwerk. Kies voor duurzaamheid en maak indruk met heldere en milieuvriendelijke afdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\