• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2360/D Green Line

Colop Classic 2360GL

Colop 2360 GL milieuvriendelijke stempel t/m 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Classic 2360 Green Line - Eco-vriendelijke Stempel voor Datums en Tekst

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop Classic 2360 Green Line, een duurzame stempel met een handig draaibaar datummechanisme en ruimte voor maximaal 4 regels tekst naar keuze. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4 mm voor zowel de datum als de tekst, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor het dateren en markeren van belangrijke documenten en papierwerk. Het geïntegreerde inktkussen garandeert maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken voordat het aan vervanging toe is, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbreking.

 

Een Groene Keuze: De Colop Classic 2360 Green Line staat voor milieuvriendelijkheid. Hij is gemaakt van tot wel 80% gerecycled kunststof, waardoor u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Handig Zelfinktend Ontwerp: Dankzij het ingebouwde stempelkussen heeft u geen extra inktkussens meer nodig. U stempelt moeiteloos en zonder geknoei.

Sterk en Duurzaam: Het metalen montuur zorgt voor een stevige stempel die bestand is tegen veelvuldig gebruik, zelfs bij intensieve toepassingen.

Flexibele Tekstmogelijkheden: Met ruimte voor maximaal 4 regels tekst kunt u de stempel aanpassen aan uw specifieke behoeften. Indien uw tekst in de toekomst verandert, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen zonder een geheel nieuwe stempel te hoeven aanschaffen.

De Colop Classic 2360 Green Line is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een milieubewuste, efficiënte en betrouwbare datumstempel. Met zijn veelzijdige functies en mogelijkheden om tekst aan te passen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor een soepel en professioneel stempelproces. Voeg een onderscheidende stempel toe aan uw documenten en papierwerk met deze hoogwaardige zelfinktende datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\