• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2360 datum stempel

Colop Classic 2360

Colop 2360 zelfinktende stempel (topkwaliteit) t/m 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Veelzijdig en Duurzaam - Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel is een uiterst praktisch instrument voor diverse dagelijkse taken. Met zijn handige draaibare datum en de mogelijkheid om tot wel vier regels tekst aan te passen, biedt deze stempel grote flexibiliteit en gebruiksgemak. Het compacte afdrukformaat van 45x30mm en de afdrukhoogte van 4mm zorgen voor scherpe en leesbare afdrukresultaten.

Voordelen:

 

Handige Functionaliteit: De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel is zeer handig dankzij de draaibare datum en de mogelijkheid om tot vier regels tekst naar wens af te drukken. Ideaal om datums, adressen, notities en meer te markeren.

Geïntegreerd Inktkussen: Met het ingebouwde stempelkussen heeft u geen gedoe met losse inkt. Het duurzame inktkussen kan moeiteloos 4.000 à 7.000 afdrukken verzorgen, waardoor u langdurig en zonder onderbreking kunt stempelen.

Stevige Constructie: De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel is vervaardigd met een solide metalen montuur en hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam is en bestand tegen intensief gebruik.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen is gemakkelijk zelf te vervangen, waardoor uw stempel altijd klaar is voor optimale afdrukresultaten.

Volledig Aanpasbaar: Als de tekst op de stempelplaat in de toekomst verandert, hoeft u geen geheel nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt altijd een nieuw stempelplaatje verkrijgen, waardoor de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel een kosteneffectieve oplossing biedt op de lange termijn.

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel combineert handige functionaliteit en duurzaamheid in één praktisch hulpmiddel. Perfect geschikt voor dagelijks gebruik thuis, op kantoor of in een professionele omgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\