• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2300

Colop Classic 2300

Colop Classic Line 2300 zelfinktende stempel t/m 7 regels met tekst/afbeelding (top-merk).

Afdrukformaat: 45 x 30mm

49,17 Excl. btw
59,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Classic 2300 - Zelfinktende Stempel met Duurzaam Inktkussen

De Colop Classic 2300 is een hoogwaardige zelfinktende stempel die speciaal ontworpen is voor intensief gebruik. Dankzij het ingebouwde inktkussen biedt deze stempel een betrouwbare en gemakkelijke oplossing voor al uw stempelwerkzaamheden. Het robuuste metalen frame zorgt voor langdurige prestaties, terwijl het ingebouwde inktkussen u in staat stelt om moeiteloos duizenden afdrukken te maken voordat het moet worden vervangen.

 

Voordelen:

Geïntegreerd inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt het stempelen uiterst praktisch en efficiënt. U hoeft geen aparte inktkussen meer te gebruiken, waardoor u snel aan de slag kunt.

Langdurige inktcapaciteit: Met een indrukwekkende capaciteit van 4.000 à 7.000 afdrukken biedt het inktkussen van de Colop Classic 2300 een duurzame oplossing voor herhaaldelijk gebruik, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over frequente inktvervanging.

Sterk metalen frame: Het metalen frame van de stempel zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor de stempel bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.

Eenvoudig vervangbaar inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk aan vervanging toe is, kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag zonder professionele hulp.

Mogelijkheid tot personalisatie: Als de tekst of het logo op het tekstplaatje niet meer overeenkomt met uw behoeften, kunt u eenvoudig een nieuw tekstplaatje voor uw stempel bestellen. Dit biedt u de flexibiliteit om de stempel aan te passen aan veranderende omstandigheden of nieuwe bedrijfsgegevens.

Groot afdrukformaat: Met een maximale afdrukafmeting van 45x30mm heeft de Colop Classic 2300 voldoende ruimte voor uw gewenste tekst of logo, waardoor het ideaal is voor diverse toepassingen.

Met de Colop Classic 2300 kunt u met vertrouwen stempelen, wetende dat u beschikt over een hoogwaardige stempel die lang meegaat en aanpasbaar is aan uw behoeften. Of het nu voor zakelijke doeleinden, administratie of persoonlijk gebruik is, deze zelfinktende stempel biedt u de perfecte combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\