• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2106/P nummer stempel

Colop Classic 2106/P

Colop Classic Line 2106/P. Cijferband stempel met 6 cijferbanden en 2 regels tekst.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

65,34 Excl. btw
79,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Allround Colop Classic 2106/P - Zelfinktende Cijferbandstempel

Laat de veelzijdigheid van de Colop Classic 2106/P u verbazen, een zelfinktende stempel van uitmuntende kwaliteit uit de gerenommeerde Classic Line. Ontworpen om moeiteloos en langdurig te presteren, is deze stempel de ideale keuze voor diverse toepassingen. Met 6 aanpasbare cijferbanden en een tekstplaat naar uw voorkeur, kunt u eenvoudig uw eigen boodschap creëren. Of u nu data, nummers of andere cruciale informatie wilt stempelen, deze stempel staat altijd paraat om haarscherpe afdrukken te leveren.

 

Voordelen:

Langdurig gebruiksgemak: De ingebouwde stempelkussen van de Colop Classic 2106/P kan maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken produceren voordat inktvervanging nodig is. Hierdoor kunt u langdurig stempelen zonder zorgen over inkttekort, zelfs bij intensief gebruik.

Degelijke constructie: Het solide metalen montuur zorgt ervoor dat deze stempel bestand is tegen dagelijkse slijtage, en biedt betrouwbare prestaties bij veelvuldig gebruik, keer op keer.

Gemakkelijk inktkussen vervangen: Het inktkussen kan moeiteloos zelf worden vervangen, waardoor u kostbare tijd bespaart en snel weer aan de slag kunt met stempelen.

Volledig aanpasbaar: Met de Colop Classic 2106/P cijferbandstempel heeft u de vrijheid om het stempelplaatje volledig naar uw wensen aan te passen. Mocht uw boodschap in de toekomst veranderen, dan kunt u zonder gedoe een nieuw stempelplaatje laten maken en probleemloos doorgaan met stempelen met de gewenste tekst.

Ontdek nu de veelzijdige en betrouwbare Colop Classic 2106/P cijferbandstempel. Perfect geschikt voor dagelijks gebruik in kantoren, magazijnen, administratieve afdelingen en meer. Ervaar het gemak van een zelfinktende stempel die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\