• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 2008/P cijferbandstempel

Colop Classic 2008/P

Colop Classic Line 2008/P. Cijferband stempel met 8 cijferbanden en t/m 4 regels tekst.

Afdrukformaat: 58 x 30mm

80,42 Excl. btw
97,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Classic 2008/P - Zelfinktende Cijferbandstempel met Aanpasbare Tekst

De Colop Classic 2008/P is een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel die ontworpen is voor veelvuldig gebruik. Deze stempel maakt deel uit van de gewaardeerde Classic Line van Colop en biedt een handige oplossing om moeiteloos cijfers en een op maat gemaakte tekst op diverse documenten en formulieren te stempelen.

Met 8 verwisselbare cijferbanden en de flexibiliteit om de tekstplaat aan te passen, kunt u de Colop Classic 2008/P eenvoudig afstemmen op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het markeren van facturen, inventarisnummers, data of andere informatie, deze stempel is uitermate geschikt voor veelzijdige toepassingen.

 

Voordelen:

  1. Geïntegreerd inktkussen: De stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje dat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken kan maken voordat het moet worden vervangen. Hierdoor kunt u langdurig stempelen zonder u zorgen te maken over de inktvoorraad.
  2. Stevig metalen montuur: Het duurzame metalen montuur van de stempel zorgt voor een lange levensduur en maakt het bestand tegen frequent gebruik.
  3. Gemakkelijk te vervangen stempelkussen: Wanneer het inktkussentje uiteindelijk leeg raakt, kunt u het eenvoudig zelf vervangen. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel weer aan de slag kunt.
  4. Op maat gemaakte tekstplaat: Indien u in de toekomst een andere tekst op de stempelplaat wilt hebben, is dat geen enkel probleem. U kunt zonder gedoe een nieuw stempelplaatje laten maken met de gewenste tekst en dit vervolgens moeiteloos in de stempel plaatsen.

Met de Colop Classic 2008/P cijferbandstempel haalt u een betrouwbare en flexibele stempel in huis die perfect is voor dagelijks gebruik op kantoor, in magazijnen, administratie en vele andere situaties waar een duidelijke en professionele stempelafdruk vereist is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\