• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2106 cijferband stempel

Colop Classic 2106

Colop Classic Line 2106. Speciale cijferband stempel met 6 banden en 4 mm hoogte. (Top-Merk).

28,44 Excl. btw
34,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Classic 2106 - Veelzijdige Zelfinktende Cijferbandstempel voor Vlekkeloze Afdrukken

Ontdek de Colop Classic 2106, een geavanceerde cijferbandstempel met zelfinktende eigenschappen voor perfecte en nauwkeurige afdrukken. Deze stempel bevat 6 verstelbare banden en heeft een schrifthoogte van 4 mm, waardoor het ideaal is voor diverse toepassingen, zoals het markeren van data, nummers en andere belangrijke informatie.

 

Voordelen:

Robuuste en Duurzame Constructie: De Colop Classic 2106 is stevig gebouwd en staat garant voor langdurige prestaties zonder concessies aan de afdrukkwaliteit.

Handige Zelfinktende Functie: Dankzij het ingebouwde inktkussen is het apart ininkten niet meer nodig. De stempel voorziet zichzelf automatisch van inkt, wat leidt tot consistente en scherpe afdrukken bij elke stempelbeweging.

Langdurig Inktgebruik: Het inktkussen van de Colop Classic 2106 gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden. Dit betekent dat u gedurende lange tijd kunt stempelen zonder zich zorgen te maken over een tekort aan inkt.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Zodra het inktkussen leeg is, kunt u het op een eenvoudige manier zelf vervangen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een naadloze overgang naar een nieuw inktkussen.

Nauwkeurige Cijferafdrukken: Met de mogelijkheid om 6 banden aan te passen en een schrifthoogte van 4 mm, kunt u getallen en data precies en duidelijk op verschillende documenten en materialen stempelen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Colop Classic 2106 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het stempelen vereist minimale inspanning en zorgt voor een moeiteloze stempelervaring.

De Colop Classic 2106 biedt een betrouwbare en veelzijdige zelfinktende cijferbandstempel die perfect aansluit op uw diverse stempelbehoeften. De duurzaamheid, automatische inktvoorziening en gemakkelijke vervanging van het inktkussen maken dit product de ideale keuze voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\