• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2010/P cijferbandstempel

Colop Classic 2010/P

Colop Classic Line 2010/P. Stempel met 10 cijferbanden en max. 4 regels.

Afdrukformaat: 58 x 30mm

80,86 Excl. btw
97,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Verruim uw Efficiëntie met de Colop Classic 2010/P - Zelfinktende Cijferbandstempel

De Colop Classic 2010/P is een buitengewoon praktische zelfinktende cijferbandstempel die speciaal ontworpen is voor herhaaldelijk gebruik. Het biedt niet minder dan 10 banden voor cijfers en een aanpasbare tekstplaat om uw persoonlijke boodschap op te laten verschijnen. Dankzij het geïntegreerde stempelkussen in het ontwerp, kunt u met deze stempel maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken moeiteloos maken voordat u het kussen moet vervangen. Zijn robuuste metalen montuur zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik.

 

Voordelen:

  • Langdurig en soepel stempelplezier: Met het ingebouwde stempelkussen kunt u zonder onderbrekingen maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is. Geniet van langdurige efficiëntie bij het stempelen.
  • Stevig en betrouwbaar: De Colop Classic 2010/P is gefabriceerd met hoogwaardige materialen en beschikt over een robuust metalen montuur. Hierdoor kunt u op deze stempel vertrouwen, zelfs bij frequent gebruik.
  • Eenvoudig zelf te vernieuwen stempelkussen: Wanneer het stempelkussen zijn levensduur heeft bereikt, kunt u het moeiteloos zelf vervangen. Dit bespaart u tijd en moeite bij het vinden van specifieke onderdelen of het inschakelen van externe hulp.
  • Volledig aanpasbare tekstmogelijkheden: De Colop Classic 2010/P biedt optimale flexibiliteit door de optie om een persoonlijke tekst op de tekstplaat te laten plaatsen. Toekomstige wijzigingen zijn eenvoudig door een nieuw stempelplaatje te bestellen.

Al met al is de Colop Classic 2010/P een betrouwbare zelfinktende stempel die uitblinkt in duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met zijn ingebouwde stempelkussen dat duizenden afdrukken kan leveren en stevig metalen montuur, zal deze stempel uw ideale metgezel zijn voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\