• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2008 cijferband stempel

Colop Classic 2008

Colop Classic Line 2008. Speciale cijferband stempel met 8 banden en t/m 5 mm hoogte. (Top-Merk)

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop Classic 2008 

De Colop Classic 2008 is een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel die perfect aansluit op al uw stempelbehoeften. Met zijn robuuste constructie en innovatieve ontwerp biedt deze stempel een probleemloze en efficiënte oplossing voor het markeren van belangrijke data, nummers en meer. Met een schrifthoogte van 5 mm en 8 banden, garandeert deze stempel altijd heldere en consistente afdrukken.

 

Voordelen:

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: De Colop Classic 2008 is gebouwd om langdurige prestaties te leveren, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare partner bij uw dagelijkse stempelwerkzaamheden.

Gemak van zelfinktend: Dankzij het ingebouwde inktkussen kunt u moeiteloos en zonder knoeien stempelen. Het inktkussen gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat zorgt voor een langdurige gebruikservaring.

Eenvoudige vervanging van het inktkussen: Wanneer het inktkussen leeg is, kunt u het gemakkelijk zelf vervangen zonder extra kosten of gedoe.

Flexibele aanpassingsmogelijkheden: Met 8 banden en een schrifthoogte van 5 mm kunt u verschillende combinaties van cijfers en data instellen, zodat u altijd de gewenste afdruk krijgt.

Scherpe en duidelijke afdrukken: De Colop Classic 2008 staat bekend om zijn nauwkeurige en leesbare afdrukken, waardoor belangrijke informatie altijd goed zichtbaar is.

Tijdbesparend en kosteneffectief: Het zelfinktende gemak en de duurzaamheid van de stempel helpen u niet alleen tijd te besparen, maar ook op inkt- en vervangingskosten.

Ontdek nu de veelzijdige mogelijkheden van de Colop Classic 2008 voor het markeren van belangrijke data, nummers en andere informatie. Deze cijferbandstempel zal zeker een waardevolle aanwinst zijn voor al uw stempelbehoeften, zowel op kantoor als thuis.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\