• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2000 woord datum stempel

Colop Classic 2000/WD

Colop Classic 2000/WD woord-datum stempel met standaard teksten.

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Classic 2000/WD - Handige Datumstempel met Standaardwoorden

Teksten: BEANTWOORD BESTELD VERPAKT GEANULEERD GEBOEKT GECONTROLEERD AANGEMAAND GERETOURNEERD AFGELEVERD BETAALD VERZONDEN ONTVANGEN

De Colop Classic 2000/WD is een handige en multifunctionele datumstempel die jouw kantoorwerkzaamheden gemakkelijker maakt. Deze slimme stempel combineert een draaibare datumfunctie met een selectie van veelgebruikte standaardwoorden. De afdrukhoogte van zowel de datum als de tekst is 4 mm, zodat je altijd een professionele en duidelijke afdruk krijgt op elk document. Of het nu gaat om administratieve taken, documentbeheer of postverwerking, deze stempel biedt een doeltreffende oplossing voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik: De Colop Classic 2000/WD is zeer gebruiksvriendelijk. Met een simpele draaibeweging kies je de gewenste datum en selecteer je de juiste tekst voor een snelle en foutloze afdruk.
  • Flexibel ontwerp: Pas de datum naar wens aan en maak gebruik van verschillende standaardwoorden om aan specifieke behoeften te voldoen. Deze alles-in-één stempel bespaart tijd en moeite en vervangt meerdere stempels.
  • Lange levensduur: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor je langdurig kunt stempelen zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussen. Een kosteneffectieve keuze op de lange termijn.
  • Snelle levering: Bestel vandaag nog jouw Colop Classic 2000/WD stempel en profiteer van een snelle en uitstekende service. Binnen 1 werkdag wordt de stempel geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met efficiënt en georganiseerd werken.
  • Onmisbaar voor kantoor: Met essentiële woorden zoals "BEANTWOORD", "BESTELD", "GEANULEERD", "AANGEMAAND" en meer, is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor elk kantoor of bedrijf. Vereenvoudig communicatie, documentatie en het bijhouden van belangrijke taken en processen.

Bestel nu jouw Colop Classic 2000/WD stempel en ervaar zelf het gemak van efficiënt stempelen. Vereenvoudig jouw werkprocessen met deze handige datumstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\