• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 18012 cijferbandstempel

Colop 18012

Colop Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 18 mm.

103,73 Excl. btw
125,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 18012

 

Over de Cijferband Handstempel Colop 18012

De Cijferband Handstempel Colop 18012 is een innovatieve oplossing voor nauwkeurig markeren en nummeren. Met de mogelijkheid om 12 afzonderlijke cijfers te draaien, variërend van 0 tot 9 en inclusief tekens zoals "/", "-", en ".", biedt deze handstempel een veelzijdige aanpak voor diverse afdrukbehoeften. Of het nu gaat om datums, nummerreeksen, of speciale coderingen, deze stempel levert haarscherpe resultaten die in het oog springen.

 

Kenmerken van de Cijferband 18012:

Dynamische Cijferbanden: Met 12 onafhankelijke draaibare cijfers heeft u de vrijheid om aangepaste combinaties te maken voor elke afdruk.

Uitgebreide Opties: De cijfers 0 tot 9 en extra tekens (/ - .) bieden een breed scala aan afdrukmogelijkheden.

Indrukwekkende Schrifthoogte: Dankzij een schrifthoogte van 18 mm zijn uw afdrukken duidelijk en gemakkelijk leesbaar.

Personalisatie Mogelijkheden: Naast standaard cijfers kunt u ook speciale banden verkrijgen met diverse symbolen. Neem contact op voor op maat gemaakte offertes en unieke mogelijkheden.

Optimaal Resultaat met Stempelkussen: Voor de beste resultaten raden we aan om een apart stempelkussen te gebruiken. U kunt kiezen uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten om uw afdrukken perfect te maken.

 

Praktisch Advies:

Bij het selecteren van de juiste inkt en het geschikte stempelkussen is het belangrijk om rekening te houden met het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De eigenschappen van het materiaal beïnvloeden de keuze van inkt en stempelkussen voor duurzame en scherpe resultaten.

Voor speciale symbolen of aangepaste cijferbanden staan onze experts klaar om u te ondersteunen met offertes en oplossingen op maat. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen voor een stempel die perfect past bij uw vereisten.

Kies voor de Cijferband Handstempel Colop 18012 en ontdek een combinatie van precisie, flexibiliteit, en duurzaamheid bij het markeren van belangrijke numerieke reeksen. Creëer vandaag nog indrukwekkende afdrukken die blijven hangen!

 

In deze Colop 18012 cijferband hand stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt zelf bepalen wat u erop wilt hebben. Dit is geheel op aanvraag.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\