• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 18006 cijferband stempel

Colop 18006

Colop Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 18 mm.

48,08 Excl. btw
58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Innovatieve Cijferband Stempel Colop 18006: Uitzonderlijke Stempelkwaliteit

 

Productinformatie:

De Cijferband Stempel Colop 18006 is een buitengewoon stempelinstrument dat uitblinkt in veelzijdigheid en precisie. Met zijn unieke capaciteit om 6 afzonderlijk draaibare cijfers te gebruiken, levert deze stempel een afdruk van 18 mm in hoogte met uitzonderlijke scherpte. Het is ontworpen om aan al uw stempelbehoeften te voldoen en verzekert consistente en professionele resultaten met elke afdruk.

 

Belangrijkste Eigenschappen:

 • Handstempel Colop 18006 met 6 draaibare cijfers (0-9 en speciale tekens: / - . ).
 • Afdrukhoogte van 18 mm voor duidelijke en goed leesbare resultaten.
 • Aanpasbare banden beschikbaar met diverse speciale tekens; vraag een op maat gemaakte offerte aan.
 • Geschikt voor een brede reeks toepassingen, van datumerken tot prijsetikettering en codering.
 • Vereist een apart verkrijgbaar stempelkussen voor gebruik.
 • Keuze uit een verscheidenheid aan stempelkussens en stempelinkten om aan te passen aan uw specifieke oppervlak en afdrukbehoeften.

 

Waarom Kiezen voor de Colop 18006 Cijferband Stempel:

Deze stempel is de optimale oplossing voor iedereen die verlangt naar nauwkeurige en consistente stempelafdrukken met cijfers en speciale tekens. Of het nu gaat om administratieve taken, logistieke vereisten of persoonlijk gebruik, de Colop 18006 biedt de veelzijdigheid en precisie die u nodig heeft.

 

Let op: Indien u speciale tekens nodig heeft die niet beschikbaar zijn op de standaardband, staan wij klaar om u te helpen met een op maat gemaakte offerte. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Voor al uw stempelvereisten biedt de Cijferband Stempel Colop 18006 de optimale combinatie van gebruiksgemak, precisie en personaliseerbare functionaliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

 

In deze Colop 18006 cijferband hand stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\