• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 18004 cijferbandstempel

Colop 18004

Colop Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 18 mm.

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 18004: Handstempel met Draaibare Cijfers

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 18004 is een praktische handstempel die u voorziet van nauwkeurige en professionele afdrukken. Met vier individueel draaibare cijfers en een schrifthoogte van 15 mm, is deze stempel ideaal voor diverse toepassingen, zoals datums, nummering en codes. Hieronder vindt u de kenmerken van deze veelzijdige stempel:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9 en / - . )
  • Elk cijfer kan afzonderlijk gedraaid worden voor eenvoudige aanpassing
  • Schrifthoogte van 15 mm zorgt voor duidelijk leesbare afdrukken
  • Optie om banden met andere speciale tekens te verkrijgen
  • Geschikt voor verschillende doeleinden dankzij zijn flexibiliteit

 

Afdrukhoogte en Stempelkussen:

Deze Cijferband Colop 18004 heeft een afdrukhoogte van 15 mm, wat ideaal is voor situaties waar helderheid van groot belang is. Het kiezen van het juiste stempelkussen is van cruciaal belang voor optimale resultaten. Ons assortiment omvat verschillende stempelkussens en stempelinkten, specifiek afgestemd op uw behoeften. Het type oppervlak waarop u stempelt, bepaalt welk stempelkussen en welke inkt het meest geschikt zijn.

 

Speciale Tekens en Offerteaanvraag:

Naast de standaard cijfers 0 tot 9, is het mogelijk om deze handstempel aan te passen met andere speciale tekens die relevant zijn voor uw toepassing. Mocht u een specifiek teken nodig hebben dat niet in de standaardconfiguratie is opgenomen, dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur ons simpelweg een e-mail en vraag een offerte aan voor uw specifieke vereisten.

 

Met de Cijferband Colop 18004 voegt u een hoogwaardige handstempel toe aan uw gereedschapskist, die uw stempelwerk efficiënter en professioneler maakt. Pas uw afdrukken aan, blijf georganiseerd en lev

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\