• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 15012 nummerstempel

Colop 15012

Colop Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 15 mm.

81,19 Excl. btw
98,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop 15012 Cijferband Handstempel: Voor Duidelijke en Nauwkeurige Cijferafdrukken

 

Productinformatie:

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een geavanceerd instrument dat uitmunt in precisie en veelzijdigheid. Met zijn twaalf afzonderlijke draaibare cijferbanden, die de cijfers 0-9 en extra symbolen (/ - .) omvatten, biedt deze stempel een uitstekende oplossing voor tal van toepassingen waar heldere en scherpe cijferafdrukken van essentieel belang zijn. Dankzij een schrifthoogte van 15 mm zijn de afdrukken helder en goed leesbaar, wat cruciaal is voor professionele documenten en dossiers.

 

Kenmerken:

 • Uitmuntende Kwaliteit: De Colop 15012 is vervaardigd met oog voor precisie en duurzaamheid, waardoor deze stempel ideaal is voor intensief gebruik.
 • 12 Draaibare Cijferbanden: Elke band met cijfers kan afzonderlijk worden aangepast, waardoor u snel en gemakkelijk de gewenste cijferreeksen kunt samenstellen.
 • Inclusief Speciale Symbolen: Naast de standaard cijfers 0 tot 9, bevat de stempel ook symbolen zoals (/ - .), waardoor u flexibiliteit heeft bij het creëren van afdrukken.
 • Afdrukhoogte van 15 mm: De afdrukken zijn duidelijk en goed leesbaar, zelfs op documenten met kleinere lettertypes.
 • Uitbreidbare Opties: Deze stempel biedt de mogelijkheid om banden met andere speciale symbolen te verkrijgen. Neem contact met ons op voor gepersonaliseerde prijsopgaven.

 

Aanvullende Vereisten:

 • Stempelkussen: Om de stempel te gebruiken, heeft u een geschikt stempelkussen nodig. Ontdek ons assortiment stempelkussens die aan uw behoeften voldoen.
 • Stempelinkten: Selecteer de juiste stempelinkt op basis van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Verschillende ondergronden vereisen verschillende inktsoorten.
 • Maatwerk Symbolen: Heeft u specifieke symbolen nodig die niet standaard op de cijferband staan? Contacteer ons per e-mail voor een op maat gemaakte offerte.

 

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor iedereen die nauwkeurige en scherpe cijferafdrukken vereist. Of u nu bezig bent met administratie, boekhouding, voorraadbeheer of andere toepassingen, deze stempel levert consistent uitmuntende resultaten. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar zelf de precisie en efficiëntie van de Colop 15012.

Opmerking: Voor aangepaste symbolen en gepersonaliseerde offertes kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\