• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 15010 cijferbandstempel

Colop 15010

Colop Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 15 mm.

64,89 Excl. btw
78,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop 15010 Cijferband Handstempel: Precisie en Veelzijdigheid

 

Productinformatie cijferbandstempel met 10 cijfers:

De Colop 15010 Cijferband Handstempel biedt een doeltreffende en veelzijdige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met een stevige constructie en draaibare cijferbanden garandeert deze stempel consistente en heldere afdrukken. Of het nu cijfers, slashes (/), of punten (.) zijn, deze stempel heeft het allemaal. Dankzij een afdrukhoogte van 15 mm wordt uw boodschap opvallend en professioneel weergegeven.

 

Kenmerken Colop 15010:

Gevarieerde Cijferbanden: De handstempel is uitgerust met 10 individuele cijferbanden (0-9 en / - . ), die eenvoudig te draaien zijn voor uw specifieke behoeften.

Duurzaam en Betrouwbaar: Met oog voor duurzaamheid en betrouwbaarheid levert deze stempel consistent hoogwaardige resultaten bij elke afdruk.

Afdrukhoogte van 15 mm: Met een opvallende afdrukhoogte van 15 mm bent u verzekerd van een duidelijke en goed leesbare boodschap.

Flexibel en Aanpasbaar: Deze cijferband stempel is niet beperkt tot alleen cijfers; u kunt ook andere speciale tekens toevoegen. Indien gewenst, stuur ons een e-mail voor een aangepaste offerte.

Stempelkussen Apart Vereist: Houd er rekening mee dat een apart stempelkussen nodig is om deze stempel te gebruiken. Kies uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten voor de optimale combinatie.

Ondergrond Overwegen: De keuze van inkt en stempelkussen hangt af van het oppervlak waarop u stempelt. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie kiest voor de beste afdrukkwaliteit.

 

Voeg een professionele en georganiseerde uitstraling toe aan uw documenten, papieren en materialen met de veelzijdige Colop 15010 Cijferband Handstempel. Bestel vandaag nog en ervaar de precisie en het gemak van deze stempel.

 

Heeft u vragen of wilt u speciale tekens toevoegen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte stempeloplossing die aan uw behoeften voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\