• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 12008 cijferbandstempel

Colop 12008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 12 mm

51,95 Excl. btw
62,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Krachtige Cijferband Colop 12008

Voor Nauwkeurige Handmatige Afdrukken

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Cijferband Colop 12008, een hoogwaardige handstempel die ontworpen is om perfect leesbare en nauwkeurige cijferafdrukken te creëren. Met 8 individueel draaibare cijfers biedt deze stempel u optimale flexibiliteit bij het markeren van nummers en datums. Of u nu betrokken bent bij administratieve taken, het beheren van inventaris of het controleren van documenten, deze stempel zal een betrouwbare aanwinst zijn voor uw dagelijkse stempelbehoeften.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 12008:

Verstelbare Cijferband: De Colop 12008 is uitgerust met een cijferband bestaande uit 8 cijfers, variërend van 0 tot 9 en inclusief symbolen zoals /, -, en .. Hierdoor heeft u de vrijheid om diverse combinaties te maken voor verschillende toepassingen.

 

Flexibele Afdrukhoogte: Met een opvallende afdrukhoogte van 12 mm zorgt deze stempel ervoor dat uw afdrukken altijd helder en goed zichtbaar zijn, zelfs op kleinere documenten.

 

Aanpassingsmogelijkheden: Voor extra personalisatie kunt u speciale tekens toevoegen aan de cijferbanden van deze stempel. Indien gewenst kunt u een e-mail sturen om een offerte aan te vragen voor aangepaste tekens.

 

Benodigd Stempelkussen: Om de hoogste kwaliteit afdruk te garanderen, raden we aan om gebruik te maken van een los stempelkussen in combinatie met de Colop 12008. We bieden een scala aan stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Belangrijk Op te Merken: De keuze van het stempelkussen en de stempelinkt is van cruciaal belang om optimale afdrukresultaten te bereiken, afhankelijk van de ondergrond waarop u stempelt. Zorg ervoor dat u zorgvuldig de juiste keuzes maakt om heldere en duurzame resultaten te garanderen.

Kies voor de Cijferband Colop 12008 en til uw werkprocessen naar een hoger niveau met professionele en moeiteloze stempelafdrukken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe deze handstempel uw dagelijkse taken kan vereenvoudigen.

Indien u speciale verzoeken of gepersonaliseerde tekens wilt toevoegen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen en een offerte aan te vragen.

 

Specificaties van de Cijferband Colop 12008:

 • Productmodel: Colop 12008
 • Aantal Beschikbare Cijfers: 8 (0-9 en /, - , .)
 • Schrifthoogte: 12 mm
 • Aanpassingsmogelijkheden: Ja, neem contact op voor een offerte
 • Stempelkussen Vereist: Ja, apart verkrijgbaar
 • Extra Stempelkussens en Stempelinkten: Beschikbaar
 • Inktkeuze Afhankelijk van Ondergrond: Ja, maak zorgvuldig uw keuze voor optimale resultaten

 

Bestel vandaag nog uw Cijferband Colop 12008 en geniet van duidelijke, georganiseerde stempelafdrukken voor elke situatie!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\