• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 09012 cijferbandstempel

Colop 09012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm.

36,89 Excl. btw
44,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Productomschrijving: Handstempel Colop 09012 met Doordraaibare Cijferband - 12 Cijfers

Verrijk uw nummerings- en coderingsproces met de veelzijdige Colop 09012 handstempel. Deze handige tool is uitgerust met een set van 12 afzonderlijk draaibare cijferbanden, inclusief numerieke cijfers (0-9) en enkele speciale tekens (/ - .). Dit biedt u de vrijheid om diverse reeksen en arrangementen te creëren. De schrifthoogte van 9 mm verzekert duidelijke leesbaarheid, zelfs op compacte oppervlakken.

 

Productinformatie Colop 09012:

Doordraaibare Cijferbanden: Deze handstempel is voorzien van 12 cijferbanden die individueel draaibaar zijn, waardoor u moeiteloos variabele nummerreeksen kunt instellen.

 

Inclusief Speciale Tekens: Naast numerieke cijfers bevat de cijferband ook enkele unieke symbolen (/ - .), waarmee u meer veelzijdigheid heeft bij het markeren en coderen van gegevens.

 

Afdrukhoogte van 9 mm: Met een afdrukhoogte van 9 mm worden heldere en goed leesbare afdrukken gecreëerd, zelfs op beperkte oppervlakken.

 

Volledig Aanpasbaar: Voor specifieke situaties waarin alternatieve speciale tekens vereist zijn, bieden wij de optie om maatwerk cijferbanden aan te vragen. Voor gepersonaliseerde oplossingen, neem contact op via e-mail en vraag een offerte aan.

 

Compatibiliteit: Deze handstempel vereist een afzonderlijk stempelkussen om te functioneren. U hebt de keuze uit diverse stempelkussens en stempelinkten die aansluiten op uw behoeften. Houd rekening met de oppervlakte waarop u wilt stempelen, aangezien dit van invloed is op de keuze van stempelinkt en stempelkussen.

 

Verfraai uw datacodes, serienummers, prijsaanduidingen en overige informatie met de Colop 09012 handstempel met draaibare cijferbanden. Deze betrouwbare partner staat garant voor nauwkeurige en consistente afdrukken.

Voor maatwerk symbolen of verdere aanpassingen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail. Wij assisteren u graag bij het vinden van een oplossing op maat voor uw stempelvereisten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\