• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 09008 cijferband stempel

Colop 09008

Colop Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 9 mm.

20,24 Excl. btw
24,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop 09008 Cijferband Handstempel: Praktisch en Duidelijk

 

Productinformatie:

De Colop 09008 Cijferband Handstempel is een praktisch hulpmiddel voor nauwkeurige cijferafdrukken met een professionele uitstraling. Dankzij de individueel draaibare cijfers biedt deze stempel volledige controle en precisie bij het markeren van documenten en formulieren. Met een indrukwekkende schrifthoogte van 9 mm worden uw afdrukken helder en gemakkelijk leesbaar.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 8 afzonderlijk beweegbare cijfers.
  • De afdrukhoogte bedraagt 9 mm, wat zorgt voor uitstekende leesbaarheid.
  • Mogelijkheid om extra cijferbanden met speciale tekens aan te schaffen (vraag een offerte aan).
  • Geschikt voor cijfers 0-9 en tekens zoals /, - en punt.
  • Vereist een apart stempelkussen voor gebruik.

 

Voordelen in een oogopslag:

Flexibiliteit in Afdrukken: De draaibare cijferbanden bieden een moeiteloze manier om diverse cijfercombinaties te creëren, wat ideaal is voor het markeren van datums, nummers en meer.

Helder en Duidelijk: Met een schrifthoogte van 9 mm zijn uw afdrukken altijd duidelijk en gemakkelijk leesbaar, waardoor uw boodschap effectief overkomt.

Maatwerk met Speciale Tekens: Naast de standaard cijfers en symbolen kunt u extra cijferbanden aanschaffen met speciale tekens die aan uw behoeften voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerteaanvraag.

Voor Uiteenlopende Toepassingen: Of u nu documenten archiveert, formulieren invult of materialen markeert, deze cijferband handstempel biedt veelzijdigheid voor verschillende taken.

 

Opmerking:

Bij het kiezen van het juiste stempelkussen en de geschikte stempelinkt is het van belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De ondergrond beïnvloedt de inkt- en kussenkeuze. Ons assortiment omvat diverse stempelkussens en inktsoorten om aan uw specifieke eisen te voldoen.

 

Mocht u vragen hebben over dit product of een offerte willen aanvragen voor speciale tekens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons team staat paraat om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor uw afdrukbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\