• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 09000 datumstempel

Colop 09000

Colop 09000 hand datumstempel met afdrukhoogte 9 mm.

18,09 Excl. btw
21,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Innovatieve Colop 09000 Handstempel met Doordraaibare Datum

Laat u verrassen door de revolutionaire Colop 09000 Handstempel met Doordraaibare Datum. Deze stempel biedt u een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en precisie, waardoor het een must-have is voor al uw datumeerstempelbehoeften. Dankzij de draaibare datumfunctie kunt u snel en foutloos datums stempelen op diverse materialen en documenten. Met een afdrukhoogte van 9 mm en de mogelijkheid om de datum in letters weer te geven, zet deze stempel de standaard voor kwaliteit en prestaties.

 

Voordelen en Eigenschappen:

Inktkussenflexibiliteit: Houd er rekening mee dat deze stempel zonder ingebouwd inktkussen wordt geleverd. U heeft de vrijheid om een inktkussen naar keuze apart aan te schaffen.

Inktopties: U hebt de keuze uit twee inktsoorten voor uw inktkussen:

  • Milieuvriendelijke Standaard Inkt op Waterbasis: Ideaal voor alledaagse toepassingen.
  • Sneldrogende Inkt op Niet-Poreuze Oppervlakken: Perfect voor materialen zoals plastic, metaal en glas, waar snelle droging cruciaal is.

Perfecte Leesbaarheid: Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 9 mm zijn uw datums altijd duidelijk en goed leesbaar.

Robuuste Duurzaamheid: De Colop 09000 is vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen voor langdurige prestaties, wat resulteert in een kosteneffectieve en milieuvriendelijke keuze.

 

Of u nu datums wilt markeren op documenten, labels of andere materialen, de Colop 09000 Handstempel met Doordraaibare Datum tilt uw stempelervaring naar een hoger niveau. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw stempel en bijbehorende inktkussen om uw werkproces te optimaliseren en indrukwekkende, professionele resultaten te bereiken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\