• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 07006 cijferbandstempel

Colop 07006

Cijferband stempel met 6 cijfers. Schrijfhoogte van deze stempel is 7 mm.

15,34 Excl. btw
18,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 07006: Handstempel voor nauwkeurige nummering

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 07006 is een uitstekende handstempel die speciaal is ontworpen voor het moeiteloos nummeren van documenten en administratieve taken. Met zix afzonderlijk draaibare cijfers, inclusief 0-9 en extra tekens zoals '/', '-', en '.', biedt deze stempel flexibiliteit en precisie voor al uw nummeringstoepassingen. Met een schrifthoogte van 7 mm zorgt deze handstempel voor duidelijke en goed leesbare afdrukken, ongeacht het gebruikte oppervlak.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met zes afzonderlijk draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Schrifthoogte van 7 mm voor heldere afdrukken.
  • Mogelijkheid om andere speciale tekens te verkrijgen. Vraag een offerte aan via e-mail als u aangepaste tekens nodig heeft.

 

Let op:

  • Voor gebruik is een apart stempelkussen vereist. We bieden diverse stempelkussens en stempelinkten aan die geschikt zijn voor verschillende ondergronden.
  • Denk goed na over de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken, want dit bepaalt de juiste inktkeuze en stempelkussenopties.

 

Met de veelzijdige Cijferband Colop 07006 kunt u moeiteloos nauwkeurige en professionele nummering aanbrengen op een verscheidenheid aan documenten en materialen. Ontdek de precisie en efficiëntie van deze handstempel en plaats vandaag nog uw bestelling!

Als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen voor stempels met aangepaste tekens, staan onze experts klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail voor meer informatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\