• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 05012 cijferbandstempel

Colop 05012

Colop Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 5 mm.

18,47 Excl. btw
22,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 05012: Efficiënte handstempel met 12 cijfers

Ontdek de veelzijdigheid van de Cijferband Colop 05012! Deze handstempel is ontworpen om uw stempelwerk eenvoudiger te maken met 12 afzonderlijk draaibare cijfers. Met een schrifthoogte van 5 mm kunt u duidelijke afdrukken maken van getallen, datums en meer. Lees verder voor de belangrijkste kenmerken en opties.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • 12 cijfers (0-9 en enkele speciale tekens).
  • Schrifthoogte van 5 mm voor duidelijke afdrukken.
  • Afzonderlijk instelbare cijfers voor gebruiksgemak.
  • Duurzaam en stevig ontwerp voor een lange levensduur.

 

Los stempelkussen nodig:

Om de Cijferband Colop 05012 te gebruiken, heeft u een apart stempelkussen nodig. We bieden een verscheidenheid aan stempelkussens en stempelinkten aan, zodat u de perfecte combinatie kunt kiezen voor uw specifieke behoeften.

 

Inkt en stempelkussen keuzes:

Bij het selecteren van de juiste inkt en stempelkussen is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. Verschillende ondergronden vereisen verschillende soorten inkt en stempelkussens voor optimale resultaten. Ontdek onze diverse opties om aan te sluiten bij uw specifieke toepassingen.

 

Aangepaste tekens en offerte aanvragen:

Naast de standaard cijfers 0-9 en enkele speciale tekens, bieden we ook de mogelijkheid om aangepaste banden te maken met specifieke tekens. Als u andere speciale tekens nodig heeft, stuur ons dan een e-mail voor een offerte op maat.

 

Bestel vandaag nog de Cijferband Colop 05012 en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze handige handstempel. Of het nu gaat om datums, prijzen of identificatienummers, met deze cijferstempel bereikt u altijd een professioneel resultaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\