• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 05010 nummerstempel

Colop 05010

Colop Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 5 mm.

14,65 Excl. btw
17,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Veelzijdigheid van de Cijferband Colop 05010 Handstempel!

 

Productinformatie: 

De Cijferband Colop 05010 Handstempel is een uitstekend hulpmiddel voor nauwkeurige en veelzijdige afdrukken. Met zijn 10 draaibare cijfers, waaronder cijfers 0-9 en speciale tekens zoals /, -, en ., biedt deze stempel talloze mogelijkheden om uw boodschap te personaliseren.

 

Kenmerken:

  • Duidelijke en leesbare afdrukken met een hoogte van 5 mm.
  • Flexibele optie om speciale tekens toe te voegen aan uw afdrukken.
  • Eenvoudig en handig ontwerp voor gebruiksgemak.
  • Robuuste constructie garandeert langdurig gebruik.

 

Stempelkussen en Inkt: Bij het kiezen van het juiste stempelkussen en de inkt is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop u wilt stempelen. De eigenschappen van de ondergrond, zoals absorptievermogen en textuur, zijn bepalend voor de keuze van inkt en stempelkussen. Wij bieden een scala aan stempelkussens en inktkleuren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Aanvraag voor Speciale Tekens: Heeft u behoefte aan speciale tekens die niet standaard in de cijferband zijn opgenomen? Geen zorgen! Stuur ons een e-mail met uw verzoek, en wij zullen u graag een offerte bieden voor een aangepaste cijferband met de gewenste speciale tekens.

 

De Cijferband Colop 05010 Handstempel is een betrouwbaar hulpmiddel voor nummering, codering, datering en diverse andere toepassingen. Zorg ervoor dat uw stempelafdrukken er professioneel uitzien en bestel vandaag nog uw Cijferband Colop 05010 Handstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\