• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 05008 cijferbandstempel

Colop 05008

Colop Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Afdrukhoogte is 5 mm.

9,69 Excl. btw
11,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 05008: Efficiënt handstempel met 8 draaibare cijfers en afdrukhoogte van 5 mm.

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05008 is een handige handstempel die uitblinkt in efficiëntie en nauwkeurigheid bij het markeren van nummers en data. Met acht draaibare cijfers biedt deze stempel flexibiliteit en voorkomt herhaalde afdrukken. De afdrukhoogte van 5 mm zorgt voor duidelijke en goed leesbare resultaten.

 

Kenmerken:

  • Handige handstempel met acht draaibare cijfers.
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor scherpe resultaten.
  • Mogelijkheid om speciale tekens zoals '/', '-', en '.' te gebruiken (voor andere speciale tekens, vraag een offerte aan).

 

Los stempelkussen:

Voor het gebruik van de Cijferband Colop 05008 is een los stempelkussen vereist. Hierdoor wordt de inkt opgenomen voor een schone en duidelijke afdruk. We hebben diverse stempelkussens beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw behoeften.

 

Stempelinkten:

Bij het kiezen van de juiste stempelinkt is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Elk oppervlak vereist een specifieke inkt om de beste resultaten te behalen. Gelukkig bieden we diverse stempelinkten aan die aan uw eisen voldoen.

 

Speciale tekens:

Indien u andere speciale tekens nodig heeft dan de standaard cijfers, kunt u een offerte aanvragen door ons een e-mail te sturen met uw wensen. We helpen u graag verder om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Met de Cijferband Colop 05008 heeft u een betrouwbare en veelzijdige stempel in handen. Investeer in kwaliteit en precisie met deze hoogwaardige handstempel. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\