• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 05006 cijferbandstempel

Colop 05006

Colop Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Afdrukhoogte is 5 mm.

7,43 Excl. btw
8,99 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 05006: Handstempel met Draaibare Cijfers voor Diverse Toepassingen

Productinformatie: De Cijferband Colop 05006 is een veelzijdige handstempel die uitermate geschikt is voor het duidelijk markeren van cijferreeksen. Met zes afzonderlijk draaibare cijfers, inclusief cijfers van 0 tot 9 en symbolen zoals "/", "-" en ".", biedt deze stempel een grote mate van flexibiliteit voor uw stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte: 5 mm - Voor een duidelijke en goed leesbare afdruk.
  • Uitbreidbare opties - Naast de standaard cijferbanden zijn er ook banden beschikbaar met andere speciale tekens. Neem contact met ons op via e-mail voor offertes bij specifieke verzoeken.

 

Let op de volgende punten bij het kiezen van het juiste stempelkussen en stempelinkt:

  • Ondergrond - De materiaalsoort waarop u de cijferstempel wilt afdrukken, bepaalt de keuze van de stempelinkt en het stempelkussen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie kiest voor een heldere en duurzame afdruk.
  • Diverse opties - Ontdek onze brede selectie stempelkussens en stempelinkten, speciaal geschikt voor verschillende ondergronden en toepassingen.

 

De Cijferband Colop 05006 is ideaal voor diverse omgevingen, zoals kantoren, magazijnen, administratie, onderwijs en meer. Met deze stempel kunt u cijfers en speciale tekens nauwkeurig markeren, wat uw werkzaamheden efficiënter maakt.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of voor eventuele vragen over de Cijferband Colop 05006. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\