• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 05004 cijferband hand stempel

Colop 05004

Colop Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 5 mm.

6,78 Excl. btw
8,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Cijferband Colop 05004 - Handstempel met Doordraaibare Cijfers en 5 mm Afdrukhoogte

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05004 is een handige handstempel met vier afzonderlijk doordraaibare cijfers (0-9 en / - . ). Deze stempel biedt een afdrukhoogte van 5 mm, wat resulteert in heldere en goed leesbare afdrukken voor diverse toepassingen. Ontdek de mogelijkheden van deze cijferstempel en maak uw keuze uit verschillende stempelkussens en stempelinkten om de perfecte combinatie te vinden voor uw afdrukbehoeften.

 

Kenmerken:

  • Handige handstempel met vier afzonderlijk doordraaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor duidelijke en professionele afdrukken.
  • Keuze uit diverse stempelkussens en stempelinkten, afhankelijk van de ondergrond waarop u stempelt.
  • Optionele banden met speciale tekens beschikbaar op aanvraag; vraag een offerte aan voor maatwerk.

 

Opmerking: Stempelkussen apart verkrijgbaar

Voor gebruik van de Cijferband Colop 05004 heeft u een los stempelkussen nodig. Gelukkig bieden wij een breed assortiment aan stempelkussens en stempelinkten die u kunt afstemmen op het materiaal waarop u stempelt. Kies de juiste combinatie voor duurzame en hoogwaardige resultaten.

 

Mogelijkheden voor aangepaste tekens

Heeft u speciale vereisten voor tekens die niet standaard beschikbaar zijn op de cijferbanden? Geen probleem! Laat ons weten welke specifieke tekens u nodig heeft, en wij kunnen aangepaste banden voor u verzorgen. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

Met de veelzijdige Cijferband Colop 05004 haalt u een betrouwbare en aanpasbare stempel in huis. Deze stempel is ideaal voor het markeren van belangrijke data, nummers, en andere informatie. Investeer vandaag nog in deze handige cijferstempel en creëer een efficiënte en professionele werkomgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\