• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 05000 datumstempel

Colop 05000

Colop 05000 hand datumstempel met afdrukhoogte 5 mm.

6,88 Excl. btw
8,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop 05000 Handstempel: Innovatieve Datummarkering zonder Gedoe

De revolutionaire Colop 05000 handstempel staat klaar om uw documentmarkeringen naar een nieuw niveau te tillen. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om de datum met letters weer te geven, biedt deze stempel een ongeëvenaarde precisie en duidelijkheid. Het unieke aan deze stempel is dat hij wordt geleverd zonder inktkussen, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen stempelervaring aan te passen. U heeft de keuze tussen de standaard inkt op waterbasis of de razendsnelle sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken, die u afzonderlijk kunt aanschaffen.

 

De Voordelen van de Colop 05000 Handstempel:

  • 4 mm Afdrukhoogte: Voor scherpe, leesbare markeringen die opvallen.
  • Doordraaibare Datumfunctie: Wissel moeiteloos tussen verschillende datums met eenvoudige letterinstellingen.
  • Geen Inktkussen Inbegrepen: Kies uw gewenste inkttype op basis van uw behoeften (standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken).
  • Robuust Ontwerp: De Colop 05000 is ontworpen om lang mee te gaan en bestand tegen dagelijks gebruik.
  • Gebruiksvriendelijk: Draai de stempel eenvoudig naar de gewenste datum en markeer met precisie.

 

Met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is de Colop 05000 handstempel de perfecte metgezel voor kantoren, magazijnen en alle situaties waar datering en documentmarkering essentieel zijn. Deze stempel zal uw workflow verbeteren en een professionele touch toevoegen aan uw werk.

Aarzel niet langer en investeer in de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de Colop 05000 handstempel om uw markeringstaken te vereenvoudigen en te perfectioneren. Bestel uw eigen Colop 05000 vandaag nog en ontdek hoe deze geavanceerde handstempel uw werk gemakkelijker maakt.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\