• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop 03000/SD

Colop 03000/SD

Kleine datumstempel met letterhoogte van 3 mm.

5,47 Excl. btw
6,62 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop 03000/SD: Handstempel met Draaibare Datum

Wil je stempelwerk sneller en gemakkelijker maken? De Colop 03000/SD handstempel met draaibare datum is jouw oplossing. Met deze stempel, die de Engelse datumnotatie gebruikt, maak je indrukwekkende afdrukken met een afdrukhoogte van 3 mm. 

 

Hier zijn enkele redenen waarom je deze stempel niet wilt missen:

Eenvoudig Datumbeheer: Dankzij de draaibare datumfunctie hoef je nooit meer te knoeien met handmatige datumwijzigingen. Het is moeiteloos en tijdbesparend.

Flexibele Inktkeuze: Jij bepaalt welke inkt het beste bij jouw behoeften past. Kies tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken.

Professionele Engelse Datum: Voor zakelijke documenten en internationale communicatie is de Engelse datumnotatie een must. Het geeft jouw afdrukken een professionele uitstraling.

Duurzaam en Betrouwbaar: Gemaakt om lang mee te gaan, is de Colop 03000/SD een betrouwbare partner in jouw stempelwerk.

Veelzijdige Toepassingen: Of je nu documenten stempelt, datums markeert of andere stempelbehoeften hebt, deze stempel past zich moeiteloos aan.

 

Kortom, de Colop 03000/SD maakt stempelen moeiteloos en efficiënt. Verhoog jouw productiviteit en prestaties met deze hoogwaardige stempel. Bestel vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk stempelwerk kan zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\