Brandstempelhouder Alk en HLP Brandstempels

Voor een gelijkmatige brand afdruk gebruikt u een brandstempel standaard.

175,00 excl. B.T.W. 211,75 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De brandstempels van de merken ALK en HPL model passen uitstekend in deze brandstempel tafelstandaard. De kolom kunt u gemakkelijk in hoogte verstellen. Dit tafelmodel is weer te bevestigen op een tafel of werkbank. Omdat de brandstempel ALK of HPL rechtop gemonteerd wordt krijgt u een perfect brandmerk in het door u te branden materiaal. De hendel is éénvoudig te bedienen en maakt het werk gemakkelijker. Tel de tijd die u nodig heeft voor een perfecte brand afdruk (eerst altijd testen op een afvalstukje) en zorg ervoor dat u steeds dezelfde tijd brand. Op deze wijze zal het resultaat nagenoeg hetzelfde zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.