• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D

De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D is de perfecte keuze voor boekhoudkundige toepassingen

Afdrukformaat: 68 x 49mm

108,72 Excl. btw
131,55 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D is de perfecte keuze voor boekhoudkundige toepassingen

De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D is de perfecte keuze voor boekhoudkundige toepassingen en staat bekend als een indrukwekkende datumstempel. Dankzij zijn ingebouwde inktkussentje biedt deze stempel moeiteloze zelfinktende functionaliteit, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik in de boekhouding. De datum wordt duidelijk weergegeven in dag/maand/jaar formaat, omringd door een rechthoekige tekstplaat. Met een maximale afdrukformaat van 68x49mm is er voldoende ruimte om belangrijke gegevens goed leesbaar af te drukken.

 

Voordelen:

  • Tijdsefficiëntie: De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D maakt snelle en nauwkeurige afdrukken mogelijk, waardoor uw boekhoudkundige taken vlotter verlopen.
  • Gebruiksvriendelijk: Het ingebouwde inktkussentje zorgt ervoor dat de stempel altijd klaar is voor gebruik, zonder extra inkt nodig te hebben. Hierdoor kunt u probleemloos duizenden afdrukken maken voordat u het kussentje moet vervangen.
  • Overzichtelijke datumweergave: De datum wordt gestempeld in het dag/maand/jaar formaat, wat essentieel is voor een georganiseerde boekhouding.
  • Ruim afdrukformaat: Met een maximale afdrukformaat van 68x49mm heeft u voldoende ruimte om belangrijke informatie duidelijk te markeren, waardoor verwarring wordt voorkomen.
  • Duurzaam en stevig: De Colop Classic 2860 D is ontworpen om dagelijks intensief gebruik te weerstaan, zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Met de Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D kiest u voor een betrouwbare en efficiënte stempel die aan alle eisen van uw boekhoudafdeling voldoet. Of u nu data wilt documenteren, facturen wilt markeren, of andere boekhoudkundige taken wilt vereenvoudigen, deze stempel staat altijd klaar om u te ondersteunen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\