Stempelen met Trodat

Trodat is een van de bekendste merken in de stempelwereld en wordt vaak gekozen. Bij ons bent u op het juiste adres voor stempels van Trodat.

Al bekend met onze Trodat stempels?

Trodat is een van de bekendste merken in de stempelwereld en wordt vaak gekozen. Bij ons bent u op het juiste adres voor stempels van Trodat. Wij bieden u een ruim aanbod aan stempels, dit zijn voornamelijk zelf-inktende stempels. U heeft bij ons de mogelijkheid de gehele stempel zelf te ontwerpen. Wij zorgen er voor dat het ontwerp wat u maakt perfect op papier komt met de stempels van Trodat. Er zijn stempels in diverse formaten, in verschillende kleuren en verschillende afdrukken. Trodat levert een dusdanig hoge kwaliteit stempels dat wij trots zijn dat wij dit merk in onze webshop op te hebben mogen nemen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden Trodat allemaal te bieden heeft voor u.

Een greep uit de modellen van Trodat
 1. Trodat Professional 5200
  Trodat Professional 5200

  Afdrukformaat: 41 x 24mm

  46,53 excl. B.T.W. 56,30 incl. B.T.W.
 2. Trodat Professional 5205
  Trodat Professional 5205

  Afdrukformaat: 68 x 24mm

  59,09 excl. B.T.W. 71,50 incl. B.T.W.
 3. Trodat Printy 4913
  Trodat Printy 4913

  Afdrukformaat: 58 x 22mm

  26,84 excl. B.T.W. 32,48 incl. B.T.W.
 4. Trodat Printy 4915
  Trodat Printy 4915

  Afdrukformaat: 70 x 25mm

  36,80 excl. B.T.W. 44,53 incl. B.T.W.

Zelf-inktende Printy line van Trodat

Een van de meest populaire stempellijn die Trodat ooit heeft gerealiseerd is de Printy-line. Enorm populair mede dankzij zijn perfecte kwaliteit afdruk en zijn handzame formaat. Bij deze stempels heeft u de mogelijkheid om online in onze webshop een ontwerp te maken, wij plaatsen hem vervolgens onder de stempel, daarna verzenden wij hem en ligt de stempel de volgende werkdag bij u in huis of op de zaak. De Printy-line verdeelt Trodat op in formaten van klein naar groot (Printy 4910, Printy 4911 etc.. ) Hoe meer inhoud u op de stempel wenst, des te groter de montuur. Bent u niet helemaal zeker of de gewenste inhoud op uw gekozen montuur past? Schroom niet en neem contact op met ons. Wij geven u graag advies. De Printy-Line heeft een kunststof montuur en wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld garages, afdrukken van bedrijfsgegevens met logo of bijvoorbeeld spaarkaarten. Deze reeks wordt het meest verkocht. Er zijn echter ook andere mogelijkheden deze zal ik u verder toelichten in onderstaande teksten. Wist u overigens dat de Trodat Printy-Line ook te verkrijgen is met verstelbare datum in de afdruk opgenomen?

Trodat professional – voor de grotere afdrukken

Deze line is een wat robuustere uitvoering ten opzichte van de zelf-inktende printy stempels van Trodat. Ze zijn ontwikkelt van beter materiaal en voelen wat degelijker aan. Het verschil zit hem in de Professional-line voornamelijk in het formaat. Per formaat heeft u de mogelijkheid om een bepaalt aantal regels kwijt te kunnen. Deze stempel is verkrijgbaar in rechthoekige variant maar ook in het rond. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te gaan voor de professional-line met datum integratie. De datum kunt u op de stempel dan eenvoudig instellen en wordt meegenomen in de afdruk (in de meeste gevallen in het midden van de afdruk, hierop moet u uw design aanpassen).

 

Tags:
Deel dit artikel
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.