Naamstempel

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw naam (of die van een ander) op een stempel te plaatsen. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen stempel te personaliseren in onze online ontwerptool.

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw naam (of die van een ander) op een stempel te plaatsen. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen stempel te personaliseren in onze online ontwerptool. Wat wij vaak zien is dat men namen plaatst op bijvoorbeeld kleding of andere producten waaraan u een persoonlijke draai kunt geven. Voor het stempelen op kleding hebben wij bijvoorbeeld een textielstempel. Dit is een zelf-inktende stempel met de juiste inkt erin om een perfecte afdruk te kunnen behalen op een ondergrond van textiel. Een naamstempel is een must-have. Wij hebben ze in compacte modellen maar ook in robuustere modellen. De naamstempel is ook erg handig voor belangrijk papieren en contracten en... onderschat het niet; een naamstempel is tevens vaak noodzakelijk voor het ondertekenen van officiële documenten. Daarnaast komt het ook professioneel over wanneer er een degelijke stempel op papier wordt gezet.

Naamstempels bestellen

Het ontwerpen van een stempel is erg eenvoudig via onze webshop. U kiest (in de meeste gevallen) voor een zelf-inktende stempel. In dat geval staat uw naam in één afdruk op papier. U kunt echter ook kiezen voor een houten handstempel. Bij een houten handstempel heeft u wel een apart stempelkussen nodig. Het op maat laten maken van een naamstempel besteedt u bij ons uit. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse modellen. Heeft u de keuze gemaakt, zowel het formaat als de kleur, dan kunt u aan de gang met het daadwerkelijke ontwerpen van de stempel. Onthoud; niets is te gek. U kunt teksten toevoegen, symbolen toevoegen, maar ook logo’s, plaats het allemaal in onze ontwerptool. Plaatst u de bestelling uiteindelijk op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan wordt de stempel dezelfde dag nog naar u verzonden.

Meest gangbare stempels met naam
 1. Colop Printer 20
  Colop Printer 20

  Afdrukformaat: 38 x 14mm

  18,50 excl. B.T.W. 22,39 incl. B.T.W.
 2. Houten Handstempel 45 x 20 mm
  Handstempel 45x20 mm

  Afdrukformaat: 45 x 20mm

  19,40 excl. B.T.W. 23,47 incl. B.T.W.
 3. Trodat Printy 4912
  Trodat Printy 4912

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  22,62 excl. B.T.W. 27,37 incl. B.T.W.

Naamstempel voor uw kind

Het is een populair item bij o.a. naar schoolgaande kinderen. Stempels met een naam. U plaatst het overal op en niets is te gek; op t-shirts, sokken, bekers, broodtrommels en ga zo maar door. Ideaal voor producten die worden meegenomen naar de wekelijkse sportlessen en wedstrijden maar dus ook naar school. De stempels zijn daarnaast eenvoudig in gebruik. De stempel verdiend zich snel terug; wat als spullen zoals broodtrommles zonder naamsvermelding verdwijnen? U wordt dan weer opnieuw op kosten gejaagd. Met een naam er op komt het altijd weer terecht bij de rechtmatige eigenaar. Een naamstempel kopen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij bedrijfsstempels.nl. Heeft u voor het ene kind de stempel niet meer nodig? Schaf dan eenvoudig een extra stempelplaatje aan, dit is het stukje gepersonaliseerde rubber wat onder de stempel wordt geplaatst. U kunt zo eenvoudig de afdruk wijzigen zonder flinke kosten te krijgen.

Tags:
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.