Logo stempel

Bent u opzoek naar een stempel waarop u eenvoudig een logo kunt plaatsen? Kijk dan niet verder. Bij ons bent u op het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod stempels aan voor u.

Bent u opzoek naar een stempel waarop u eenvoudig een logo kunt plaatsen? Kijk dan niet verder. Bij ons bent u op het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod stempels aan voor u. Het plaatsen van een logo op de stempel behoort ook tot de mogelijkheden. In onze online ontwerptool heeft u de mogelijkheid om eenvoudig een logo te uploaden. Dit logo wordt altijd omgezet naar een zwart-wit bestand omdat een stempel maar in één kleur kan afdrukken. Wij hebben de logo stempels in verschillende formaten en vormen. Zo bieden wij kleinere logo stempels aan voor bijvoorbeeld spaarkaarten. Ook hebben wij grotere logo stempels voor bijvoorbeeld op kartonnen dozen of kraftzakken. Met een stempel maak je eenvoudig een afdruk en maak je het logo snel kenbaar aan de buitenwereld. Of het nu op een tasje is, een kartonnen doos of op een spaarkaart, de mogelijkheden zijn eindeloos. Besteed de productie van uw stempel met logo uit bij Bedrijfsstempels.nl.

logo-stempel-bestellenLogo stempel bestellen

Het bestellen van een logo stempel is nog nooit zo makkelijk geweest. Mede dankzij onze eenvoudig ingerichte ontwerptool heeft u binnen no-time een geweldig resultaat op uw beeldscherm staan. Wij bieden twee merken aan voor stempels. Dit zijn de merken Colop & Trodat. Deze merken hebben beide een reeks zelf-inktende stempels op de markt staan, deze verkopen wij. De stempels worden vakkundig geproduceerd en het rubber met uw logo wordt op de stempel geplaatst. Bent u benieuwd of het logo goed tot uiting komt op een stempel? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken de mogelijkheden graag voor u. Wij bieden de stempels tegen een scherpe prijs aan en kunt bij ons altijd kwaliteit verwachten wanneer u een logostempel gaat bestellen. De levertijd zit daarnaast op 1 werkdag wanneer u vóór 15:00 uur bestelt, dat is nog eens service.

Handige stempels voor een logo
 1. Colop Printer Q43
  Colop Printer Q43

  Afdrukformaat: 43 x 43mm

  34,00 excl. B.T.W. 41,14 incl. B.T.W.
 2. Colop Printer Q24
  Colop Printer Q24

  Afdrukformaat: 24 x 24mm

  22,40 excl. B.T.W. 27,10 incl. B.T.W.
 3. Colop Printer R30
  Colop Printer R30

  Afdrukformaat: Ø30mm

  28,00 excl. B.T.W. 33,88 incl. B.T.W.
 4. Colop Printer R17
  Colop Printer R17

  Afdrukformaat: Ø17mm

  19,50 excl. B.T.W. 23,60 incl. B.T.W.

Logostempel toepassingenlogostempel

Er zijn tal van mogelijkheden om uw logo uiteindelijk op perfecte wijze op de ondergrond te plaatsen. Ook zijn hier verschillende formaten voor mogelijk. Wanneer u een logo wilt plaatsen op een andere ondergrond als papier, adviseren wij u om te gaan voor een houten handstempel. Wij hebben houten handstempels tot 20 x 20 cm. Daarnaast bieden wij naast de vierkante modellen (meest verkocht) ook ronde modellen aan. Wanneer u dus bijvoorbeeld een ronde logostempel wilt dan heeft u de mogelijkheid om het ronde logo te uploaden op een ronde houten handstempel. Bent u benieuwd welke inkt u nodig heeft en welk inktkussen u dient te gebruiken? Maak gebruik van onze klantenservice, wij staan u graag te woord en willen met u naar het best mogelijke eindresultaat. We denken graag met u mee. Waar wij u wel op willen attenderen is dat voornamelijk bij de grotere logostempels het van essentieel belang is dat de stempel wordt geplaatst op een vlakke ondergrond. Heeft u karton, bekijk dan goed of er geen oneffenheden zijn. Controleer uw ondergrond goed. Wanneer u een vlakke ondergrond heeft kunnen wij u een perfect resultaat garanderen. Dat wordt stempelen met uw logostempel, een must-have voor ieder bedrijf.


Tags:
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.