• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Producten direct uit voorraad leverbaar.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Welke kantoorstempels zijn er?

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.

Eenvoudig online een kantoorstempel bestellen

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod aan handzame stempels die handig zijn in gebruik, een perfecte afdruk zetten en enkele duizenden afdrukken zetten zonder het inktkussen te vervangen. Wij bieden 2 merken aan voor de kantoor stempels, dit zijn de merken COLOP en Trodat. Beide hebben een zelf-inktende stempel reeks en dit zijn dan ook de modellen die het meest gekozen worden. Binnen deze zelf-inktende stempel reeks zit het grootste verschil in het formaat. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Dit zijn formaten voor bijvoorbeeld spaarkaarten, maar ook echte kantoor stempels waar uw gehele bedrijfsinformatie op kan worden geplaatst. Bent u niet helemaal zeker van het gekozen formaat? Overleg gerust met onze klantenservice om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Milieubewust met stempelen met de stempels van zowel COLOP als Trodat

De stempels van zowel Trodat als Colop worden milieubewust geproduceerd. Colop brengt dit onder een losse reeks op de markt. Deze reeks noemen zij de Green-line reeks. Dit zijn kantoorstempels die door COLOP op een milieubewuste manier zijn geproduceerd. Trodat heeft hier geen aparte lijn voor op de markt gezet maar geeft aan alle stempels milieubewuster te produceren. Op onze webshop onder het kopje zelf-inktende stempels vindt u zowel de stempels van Trodat als de green-line modellen van COLOP. Ook de Green-line modellen worden aangeboden in diverse formaten en uiteraard vakkundig geproduceerd door ons in eigen productiehal te Eindhoven. Benieuwd hoe de productie gedaan wordt? Loop gerust eens binnen.

Welke informatie moet er op een kantoorstempel staan?

Wanneer je een kantoorstempel laat maken is het handig om te weten wat er nou eigenlijk allemaal op een bedrijfsstempel moet staan. Onderstaand zie je een opsomming van de punten waarvan wij denken dat je deze altijd terug dient te zien op een kantoor stempel voor een bedrijf.

- Het logo van het bedrijf
- De naam van het bedrijf
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- Emailadres
Optioneel kunt u ook nog het KVK nummer / BTW nummer plaatsen.

Het kan altijd voorkomen dat voor een bepaald document een ondertekening geplaatst dient te worden omdat het daarna pas aanvaard kan worden. Hiervoor kunt u ook een kantoorstempel gebruiken. Dit wordt bijvoorbeeld soms gevraagd op een werkgeversverklaring. Het weglaten van een afdruk op een werkgeversverklaring leidt regelmatig tot problemen. Er zijn wel oplossingen voor. Onze stempels zijn opgedeeld in regels. De ene stempel heeft ruimte voor 3 regels, de andere voor 6. Bepaal dus van te voren welke informatie je op de stempel wilt hebben en kies op basis daarvan de perfecte stempel uit.

Meest gekozen modellen als kantoorstempel

Tags:
Deel dit artikel
Welke kantoorstempels zijn er?

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.

Deel dit artikel
Zelf stempels maken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf online uw eigen stempel vorm te geven. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse formaten stempels.

Deel dit artikel