Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.

Kantoorstempel bestellen? Heel eenvoudig.

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op kantoor, winkel, de werkplaats of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod aan, al dan niet zelf-inktende, stempels die handig zijn in gebruik, een perfecte afdruk zetten en enkele duizenden afdrukken zetten zonder het inktkussen te hoeven vervangen. Wij bieden 2 merken aan voor de kantoor stempels, dit zijn de merken COLOP en TRODAT. Beide hebben een zelf-inktende stempel reeks en dit zijn dan ook de modellen die het meest gekozen worden. Binnen deze zelf-inktende stempel reeks zit het grootste verschil in het formaat. Wij hebben viir u een grote keuze in formaten. Dit kan variëren van stempels voor spaarkaarten tot aan kantoor stempels waar uw gehele bedrijfsinformatie op kan worden geplaatst. Bent u niet helemaal zeker van het gekozen formaat? Overleg gerust met onze klantenservice om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Meest gekozen modellen als kantoorstempel
 1. Colop Printer 40
  Colop Printer 40

  Afdrukformaat: 59 x 23mm

  25,20 excl. B.T.W. 30,49 incl. B.T.W.
 2. Colop Printer 30 G7
  Colop Printer 30

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  21,30 excl. B.T.W. 25,77 incl. B.T.W.
 3. Colop Printer 20
  Colop Printer 20

  Afdrukformaat: 38 x 14mm

  18,50 excl. B.T.W. 22,39 incl. B.T.W.
 4. Colop printer 50
  Colop Printer 50

  Afdrukformaat: 69 x 30mm

  29,50 excl. B.T.W. 35,70 incl. B.T.W.

Milieubewust met stempelen met de stempels van COLOP en TRODAT

De stempels van zowel Colop als Trodat worden milieubewust geproduceerd. Colop brengt nog en extra reeks stempels uit, de zgn Green-Line. Dit zijn kantoorstempels die door COLOP op een milieubewuste manier zijn geproduceerd en gemaakt worden van gerecycled materiaal. Trodat heeft hier geen aparte lijn voor op de markt gezet maar geeft aan alle stempels milieubewuster te produceren. Op onze webshop onder het kopje zelf-inktende stempels vindt u zowel de stempels van Trodat als de green-line modellen van COLOP. De Colop Green line heeft ook een uitgebreide keuze in formaten, is niet duurder dan de standaard stempels en wordt uiteraard vakkundig geproduceerd door ons in eigen productiehal te Eindhoven. Benieuwd hoe de productie gedaan wordt? Loop gerust eens binnen.


Welke informatie moet er op een kantoorstempel staan?

Wanneer je een kantoorstempel laat maken is het handig om te weten wat er nou eigenlijk allemaal op een bedrijfsstempel moet staan. Onderstaand zie je een opsomming van de punten waarvan wij denken dat je deze altijd terug dient te zien op een kantoor stempel voor een bedrijf.

- Het logo van het bedrijf
- De naam van het bedrijf
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- Emailadres
Optioneel kunt u ook nog het KVK nummer / BTW nummer plaatsen.

Het kan altijd voorkomen dat voor een bepaald document een ondertekening geplaatst dient te worden omdat het daarna pas aanvaard kan worden. Hiervoor kunt u ook een kantoorstempel gebruiken. Dit wordt bijvoorbeeld soms gevraagd op een werkgeversverklaring of op andere documenten. Bepaal dus van te voren welke informatie je op de stempel wilt hebben en kies op basis daarvan de perfecte stempel uit.

Tags:
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.