Colop Green Line

De COLOP Green Line bestaat uit duurzaam en gerecycled materiaal. Bij deze stempels wordt een minimum van 80% aan gerecyclede kunststoffen gebruikt. De COLOP Green Line is het assortiment van CO2 neutrale zelf-inktende stempels. 

Milieuvriendelijke stempels

Wij nemen onze verantwoordelijkheid. U ook? De Colop Green Line stempels zijn gemaakt van duurzaam en rerecycled materiaal. De stempel bestaat uit minimaal 65 à 80% uit gerecycelde kunststoffen. De CO2 uitstoor is flink verlaagd maar wat er nog aan CO2 uitstoot plaatsvindt wordt gecompenseerd door investeringen in klimaatbeschermende projecten gebaseerd op het "cradle to gate" systeem. De houten handgrepen van de wat grotere Classic Line zijn FSC gecertificeerd.

Een andere benaming van deze milieuvriendelijke stempels is duurzame stempels. Qua productie is de Colop Green Line duurder om te maken. Maar zoals we al schreven nemen wij onze verantwoordelijkheid en zijn de prijzen voor de Colop Green Line niet hoger dan de standaard stempels (die overigens ook CO2 netraal zijn).

De best lopende green-line stempels

Duurzame stempels

Hieronder volgt een uitleg over de Colop Green Line m.b.t. de duurzaamheid. Het spreekt voor zich dat de Colop Green Line kwalitatief niet onder doet voor de standaard Colop stempels. Op al deze stempels kunnen wij uw tekst en/of logo plaatsen. De stempels gaan ca 4.000 a 7.000 afdrukken mee en daarna kunt u het inktkussentje zelf gemakkelijk vervangen voor een nieuw reservekussentje. Ook het tekstplaatje kunt u laten vernieuwen voor een ander. Als dat niet duurzaam is!

 

Stempels CO2 neutraal

"Green" stempels zijn CO2-neutraal niet te vermijden uitstoot wordt gecompenseerd door middel van investeringen in klimaatbescherming projecten.

 fsc-keurmerk

Houten handgrepen FSC gecertificeerd

De handgrepen van de Classic Green-Line serie zijn FSC-gecertificeerd (Forest Stewardship  Council). Dat is dus lekker milieubewust stempelen met de stempels van Trodat.

 iso-14001

 Stempels voldoen aan de ISO 14001 norm

 De Green Line werd geaudit volgens de ISO 14001 norm. 

 eco-label

Stempels met ECO-label

Het Oostenrijkse Eco-label wordt toegekend door de Republiek Oostenrijk, vertegenwoordigd door het Federale Ministerie van Milieu.

 

 

 

U ziet dat wij er alles aan doen een zo duurzaam mogelijke stempel aan u te presenteren. Wij hopen dat u dan ook kiest voor de Colop Green Line!

 

Tags:
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.