• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
25mm sjabloon stencil symbolen

25 mm sjabloon stencil symbolen

Set van sjablonen met speciale (lees)tekens van 25 mm hoog. Lettertype Stencil.

19,67 Excl. btw
23,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Speciale Leestekens en SYMBOLEN - 25MM HOOG

Set sjablonen in het lettertype Stencil. Deze speciale leestekens en symbolen zijn 25 mm hoog. De sjablonen hebben een extra rand om het te sjabloneren teken heen. Indien u ook extra sjabloon letters nodig hebt kijk dan op onze sjabloon alfabet set van tevens 25 mm hoog. Heeft u ook nog cijfers van hetzelfde formaat nodig? Kijk dan op sjabloon cijfers.

 

Kwaliteit

AL onze sjablonen, ook die van van 25 mm hoog, zijn gemaakt van Mylar (polyesterfilm - PET-film). Mylar heeft de kleur wit en is een dunne kunststof die flexibel is en niet scheurt. De kwaliteit is uitstekend. Mylar is zeer geschikt voor veelvuldig gebruik, is hitte en ook chemisch bestendig. Er zitten geen weekmakers in en onder normale omstandigheden wordt het kunststof niet broos na verloop van tijd. De kwaliteit van het uitsnijden van de laser is zeer goed. Dit wordt gedaan door 1 van onze lasermachines.

 

Belangrijk

Komt de krijtspray, verf, of inkt behalve in de leestekens ook naast het sjabloon omdat het de rand niet breed genoeg is? Dit kan gebeuren indien u met een spuitspray/krijtspray sjabloneert. Dan kunt u de randen zelf verbreden d.m.v. schilderstape en een oude krant of een stuk karton.

Markeren is eigenlijk heel gemakkelijk. Wij produceren onze sjablonen met veel enthousiasme in onze eigen fabriek. Onze levertijd is slechts 1 werkdag.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\