• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Professional 5466/PL

Trodat Professional 5466/PL

Dubbele datumstempel met mogelijkheid tot 2 regels tekst.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

100,76 Excl. btw
121,92 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De veelzijdigheid van de Trodat Professional 5466/PL

 

De Trodat Professional 5466/PL is een geavanceerde zelf-inktende stempel die is ontworpen voor nauwkeurige en efficiënte datummetering. Met zijn unieke kenmerken en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor diverse administratieve taken.

 

Kenmerken van de Trodat 5466/PL

Dubbele datumstempel: De Trodat Profesional 5466/PL beschikt over twee dubbele datums naast elkaar, waardoor gebruikers gelijktijdig twee datums kunnen markeren voor verschillende toepassingen.

Afdrukhoogte van 4 mm: Met een afdrukhoogte van 4 mm levert de Trodat Professional 5466/PL duidelijke en goed leesbare stempels, waardoor documenten professioneel en georganiseerd ogen.

Gebruiksvriendelijkheid: Deze stempel is ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor zelfs beginners moeiteloos nauwkeurige afdrukken kunnen maken.

Langdurige inktkussentjes: Het ingebouwde inktkussentje gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor de Trodat 5466/PL geschikt is voor langdurig gebruik zonder onderbrekingen.

Topkwaliteit: Deze stempel staat bekend om zijn topkwaliteit en is ontworpen voor frequent en intensief gebruik.

Verwisselbare stempelkussen: Het stempelkussen kan gemakkelijk zelf vervangen worden, waardoor gebruikers tijd en geld besparen.

Flexibele datuminstelling: De datums zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen, waardoor gebruikers verschillende combinaties van datums kunnen gebruiken zonder de stempel telkens opnieuw te moeten aanpassen.

 

Met inktkussentjes beschikbaar in verschillende kleuren - zwart, blauw, rood en groen - biedt de Trodat Professional 5466/PL een scala aan opties om aan individuele voorkeuren en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om coderen, markeren of organiseren, deze stempel kan worden aangepast aan de specifieke toepassing.

 

Met een tekstplaat van maximaal 56x33mm biedt de Trodat 5466/PL voldoende ruimte om naast de datums ook andere relevante informatie te stempelen. Deze aanpasbaarheid maakt de stempel veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende administratieve doeleinden.

 

Kortom, de Trodat Professional 5466/PL is een betrouwbare en veelzijdige stempel die uitblinkt in gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn hoogwaardige constructie, eenvoudig vervangbare inktkussentjes en flexibele datuminstellingen, is deze stempel een waardevolle toevoeging aan elke kantooromgeving of administratieve setting.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\