• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Professional 5117 stempel

Trodat Professional 5117

Woord/datum stempel met 12 woorden.

47,50 Excl. btw
57,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel

In het moderne kantoorleven is efficiëntie essentieel. De Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel biedt een oplossing die niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een gestroomlijnde workflow. Met zijn veelzijdige functies en gebruiksgemak is deze stempel een must-have voor elk kantoor.

De Trodat Professional 5117 is niet zomaar een stempel; het is een krachtige tool die je helpt bij het beheren van alledaagse administratieve taken. Met een printhoogte van 4 mm zorgt deze stempel voor duidelijke en professionele afdrukken, elke keer weer.

 

Kenmerken van de Trodat 5117:

Veelzijdige teksten: Met 12 verschillende en draaibare teksten, waaronder "GEFAXT", "TER INFORMATIE", "E/MAIL", "AANGEMAAND", "BEANTWOORD", "VERZONDEN", "ONTVANGEN", "GEBOEKT", "BESTELD", "Betaald p. bank", "INGEKOMEN" en "Betaald p. kas", kun je moeiteloos diverse berichten communiceren met slechts één stempel.

Datummarkering: Achter elke tekst is een roteerbare datumfunctie ingebouwd, waardoor je belangrijke data kunt markeren in combinatie met je bericht. Dit helpt bij het bijhouden van deadlines en het organiseren van je documenten.

Zelf-Inktend mechanisme: Dankzij het zelf-inktende mechanisme hoef je je geen zorgen te maken over rommelige inktkussentjes. Elke afdruk is consistent en professioneel, zonder gedoe.

Keuze uit inkten: De Trodat Professional 5117 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kun je de stempel aanpassen aan je persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren.

Efficiëntie verhogend: Door de Trodat Professional 5117 te gebruiken, optimaliseer je je kantoorworkflow aanzienlijk. Je bespaart tijd en moeite bij het afhandelen van dagelijkse taken, waardoor je meer kunt focussen op belangrijkere aspecten van je werk.

Professionele uitstraling: Met zijn heldere en leesbare afdrukken zorgt de Trodat Professional 5117 voor een professionele uitstraling op al je documenten. Of het nu gaat om interne memo's of uitgaande post, elke afdruk maakt indruk.

Duurzaamheid: De Trodat Professional 5117 is gebouwd om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie kun je erop vertrouwen dat deze stempel je langdurig van dienst zal zijn.

 

Of je nu een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een groot kantoor, de Trodat Professional 5117 is de perfecte metgezel om je te helpen bij het beheren van je dagelijkse taken. Met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en professionele resultaten zal deze stempel al snel onmisbaar worden in je kantooromgeving. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van de Trodat Professional 5117!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\